Pouche

Doe mee en maak kans op een make-up pouch

01 mei 2022

We hebben weer een leuke actie bij Moeders voor Moeders. Als je mee gaat doen maak je namelijk automatisch kans op een pouche van All About the Base ter waarde van € 89,-. Een complete make-up set van 7 producten die zo, hop, je (luier)tas in gaat! Super handig. Een echte must-have dus.

lees meer

Wat gebeurt er met mijn urine?

01 feb 2022

“Wat gebeurt er met mijn urine”? Deze vraag wordt regelmatig aan ons gesteld en willen we uiteraard graag beantwoorden. Moeders voor Moeders is onderdeel van het farmaceutische bedrijf Aspen Oss B.V. en zamelt jaarlijks ongeveer 1 miljoen liter urine in van pril zwangere vrouwen in Nederland. Deze urine wordt na het ophalen bij de deelneemsters naar de Aspen fabriek in Boxtel gebracht. Hier wordt door middel van een uitgebreid proces het hCG-hormoon uit de urine gehaald. Wanneer het hCG volledig gezuiverd en geanalyseerd is, kan er een medicijn van gemaakt worden. Dat kunnen wij niet zelf. Daarom leveren wij het gezuiverde hCG-hormoon aan verschillende farmaceutische bedrijven.

lees meer
Sara Route Probleem[88]
02

Maatregelen n.a.v. Corona

06 feb 2022

Doe je mee met Moeders voor Moeders en ben je positief getest op Corona (via een zelftest of via een PCR-test)? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via 088-2780000 of stuur een e-mail naar info@moedersvoormoeders.nl. 

lees meer

Winterweer

03 dec 2021

Door winterse weersomstandigheden kan het voorkomen dat de wegen in Nederland glad zijn waardoor de chauffeur je niet, of niet op tijd, kan bezoeken. Indien de chauffeur op de afgesproken ophaaldag niet bij je langs kan komen, dan nemen wij altijd contact met je op om een nieuw tijdstip in te plannen waarop we de flessen alsnog bij je komen ophalen. 

lees meer
Route Hinder Sneeuw 1
Sara Friends 90Jaar 032

Moeders voor Moeders bestaat 90 jaar!

01 okt 2021

Het is negentig jaar geleden dat Moeders voor Moeders begon met het inzamelen van urine van pril zwangere vrouwen. Ons negentigjarig jubileum is een mijlpaal waar we enorm trots op zijn. In al die jaren hebben vele pril zwangere vrouwen deelgenomen aan Moeders voor Moeders en daar zijn we heel dankbaar voor.

lees meer

Moeders voor Moeders steunt project ‘Jonge vrouwen met kanker en een kinderwens’.

25 mrt 2021

Net als Moeders voor Moeders wil het Radboudumc de kinderwens van stellen met vruchtbaarheidsproblemen vervullen. Met het project ‘Jonge vrouwen met kanker en een kinderwens’ richt het Radboudumc zich op het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor vrouwen met kanker en een kinderwens.

lees meer
Logo Radboudumc
01

Telefonische bereikbaarheid

19 mrt 2021

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn we te bereiken van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00. Vragen en/of opmerkingen kunnen ook door middel van het contactformulier ingezonden worden.

lees meer