close_btn
close_btn

Hoera! Moeders voor Moeders is 90 jaar

Het is feest want Moeders voor Moeders bestaat 90 jaar! Al sinds 1931 zamelen wij urine in van prilzwangere vrouwen om andere vrouwen te helpen ook zwanger te worden. Want geluk kun je delen! Dit doen we samen met jou en daar zijn we jou heel dankbaar voor. En onder het mom van ‘wie jarig is trakteert’ hebben wij de komende periode een aantal leuke verrassingen in petto. Houd onze socials daarom goed in de gaten!

Maatregelen n.a.v. Corona

06 feb 2022

Doe je mee met Moeders voor Moeders en ben je positief getest op Corona (via een zelftest of via een PCR-test)? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via 088-2780000 of stuur een e-mail naar info@moedersvoormoeders.nl

Ondanks dat is gebleken dat wanneer een deelneemster besmet is met het coronavirus dit de veiligheid van het hCG eindproduct niet in gevaar brengt, hebben we besloten om de deelname tijdelijk stop te zetten om zo mogelijke verspreiding van het virus te voorkomen. De veiligheid en gezondheid van onze deelneemsters en chauffeurs staat immers voorop!

We vragen je om alle reeds gespaarde urine om te gooien in het toilet en de gebruikte flessen om te spoelen met water. Deze flessen mogen daarna niet meer gebruikt worden. Op de eerstvolgende wisseldag zal de chauffeur van Moeders voor Moeders de flessen vervolgens bij je ophalen.

Indien één van je gezinsleden besmet blijkt te zijn met Corona dan mag je je urine gewoon blijven inleveren.

Blijft aanmelden bij Moeders voor Moeders gewoon mogelijk?

Het antwoord op deze vraag is JA! Moeders voor Moeders stelt de veiligheid van jou en je kindje altijd voorop.
Aanmelden kan heel eenvoudig via het online formulier.

Om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken, zal het intakegesprek met de informatrice van Moeders voor Moeders telefonisch plaatsvinden.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Bel ons dan via 088 - 278 0000 of stel je vraag via het contactformulier.