Maatregelen n.a.v. het coronavirus

02 mrt 2021

Het coronavirus houdt de gemoederen in ons land flink bezig. Ook bij Moeders voor Moeders zijn we alert en nemen we de maatregelen die nodig zijn om de urine op een veilige en verantwoorde wijze in te blijven zamelen.

Gebleken is dat wanneer een deelneemster besmet zou zijn met het coronavirus, dit de veiligheid van het hCG eindproduct niet in gevaar brengt. We hebben echter besloten om bij deelneemsters die besmet zijn met het coronavirus, of gezinsleden hebben die besmet zijn, de deelname stop te zetten om zo mogelijke verspreiding van het virus te voorkomen. De veiligheid en gezondheid van onze deelneemsters en chauffeurs staat immers voorop!

Deelneemsters die niet besmet zijn met het coronavirus en waarvan ook gezinsleden niet besmet zijn, kunnen hun urine gewoon blijven doneren. Om de continuïteit van het transport te kunnen waarborgen, hebben wij de ophaaltijden verruimd van 8.00 uur tot 19.00 uur. Voor deelneemsters in Amsterdam en Utrecht, waar de kratjes in de avonduren worden gewisseld, blijft de ophaaltijd gelijk (tussen 18.30 uur en 21.00 uur). Uiteraard houden onze chauffeurs zich aan de richtlijnen en besteden extra zorg aan de hygiënische maatregelen.

Blijft aanmelden bij Moeders voor Moeders gewoon mogelijk?

Het antwoord op deze vraag is JA! Moeders voor Moeders stelt de veiligheid van jou en je kindje altijd voorop.

Aanmelden kan heel eenvoudig via het online formulier.

Om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken, zal het intakegesprek met de informatrice van Moeders voor Moeders telefonisch plaatsvinden.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Bel ons dan via 088 - 278 0000 of stel je vraag via het contactformulier.