close_btn
close_btn

Hoera! Moeders voor Moeders is 90 jaar

Het is feest want Moeders voor Moeders bestaat 90 jaar! Al sinds 1931 zamelen wij urine in van prilzwangere vrouwen om andere vrouwen te helpen ook zwanger te worden. Want geluk kun je delen! Dit doen we samen met jou en daar zijn we jou heel dankbaar voor. En onder het mom van ‘wie jarig is trakteert’ hebben wij de komende periode een aantal leuke verrassingen in petto. Houd onze socials daarom goed in de gaten!

Moeders voor Moeders bestaat 90 jaar

01 okt 2021

Het is negentig jaar geleden dat Moeders voor Moeders begon met het inzamelen van urine van pril zwangere vrouwen. Ons negentigjarig jubileum is een mijlpaal waar we enorm trots op zijn. In al die jaren hebben vele pril zwangere vrouwen deelgenomen aan Moeders voor Moeders en daar zijn we heel dankbaar voor.

Wie jarig is trakteert!

De komende periode staan we op verschillende manieren stil bij het 90-jarig jubileum van Moeders voor Moeders. En onder het mom van ‘wie jarig is trakteert’ hebben wij de komende periode een aantal leuke verrassingen in petto. Houd onze Facebook en Instagram pagina daarom goed in de gaten!

Urine blijft nog steeds nodig om wensouders te helpen om de kans op het geluk van een zwangerschap te vergroten. Met die gedachte én met een goede dosis motivatie blijft Moeders voor Moeders haar werk doen.

 

Lees meer over de historie van Moeders voor Moeders