close_btn
close_btn

Hoera! Moeders voor Moeders is 90 jaar

Het is feest want Moeders voor Moeders bestaat 90 jaar! Al sinds 1931 zamelen wij urine in van prilzwangere vrouwen om andere vrouwen te helpen ook zwanger te worden. Want geluk kun je delen! Dit doen we samen met jou en daar zijn we jou heel dankbaar voor. En onder het mom van ‘wie jarig is trakteert’ hebben wij de komende periode een aantal leuke verrassingen in petto. Houd onze socials daarom goed in de gaten!

Bezoek ons op de Negenmaandenbeurs

05 mei 2022

Op woensdag 11 mei a.s. opent de Negenmaandenbeurs weer haar deuren! Hét evenement dat je als (aanstaande) ouder niet mag missen! Je vindt er alles voor je zwangerschap en baby. Tot en met zaterdag 14 mei kun je op de beurs weer heerlijk shoppen, genieten en van alles uitproberen. 

Moeders voor Moeders is ook aanwezig. Kom je ons even opzoeken? We zijn te vinden in de stand van WIJ (standnummer 08.312). En ben je nog geen 12 weken zwanger? Meld je dan aan tijdens de beurs en ontvang als welkomstcadeautje een leuke verrassing voor jouw kleintje. Wie weet tot ziens op de Negenmaandenbeurs!