close_btn
close_btn

Hoera! Moeders voor Moeders is 90 jaar

Het is feest want Moeders voor Moeders bestaat 90 jaar! Al sinds 1931 zamelen wij urine in van prilzwangere vrouwen om andere vrouwen te helpen ook zwanger te worden. Want geluk kun je delen! Dit doen we samen met jou en daar zijn we jou heel dankbaar voor. En onder het mom van ‘wie jarig is trakteert’ hebben wij de komende periode een aantal leuke verrassingen in petto. Houd onze socials daarom goed in de gaten!

Winterweer

03 dec 2021

Door winterse weersomstandigheden kan het voorkomen dat de wegen in Nederland glad zijn waardoor de chauffeur je niet, of niet op tijd, kan bezoeken.

Indien de chauffeur op de afgesproken ophaaldag niet bij je langs kan komen, dan nemen wij altijd contact met je op om een nieuw tijdstip in te plannen waarop we de flessen alsnog bij je komen ophalen. 

Wat te doen bij vorst?

Wanneer de temperatuur overdag onder het vriespunt ligt vragen wij je om de flessen zo laat als mogelijk buiten te zetten om bevriezing van de urine te beperken. Je ontvangt in de ochtend een e-mail met een tijdsindicatie wanneer je de chauffeur kunt verwachten. Ook vragen wij je om bij nachtvorst de kratjes niet de avond van tevoren buiten te zetten.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn we te bereiken van 09.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00. Een e-mail sturen kan ook naar info@moedersvoormoeders.nl.