En hier doen we het voor!

De succesverhalen. Bij Moeders voor Moeders worden wij daar altijd enorm gelukkig van. En wij hebben het geluk dat al onze deelneemsters een succesverhaal hebben. Je kunt immers alleen meedoen met een klein wondertje groeiend in je buik.

Ieder succesverhaal is uniek. Bij sommigen gaat het zwanger worden snel. Als vanzelf. Of komt de zwangerschap als een leuke verrassing. Helaas is dit voor veel stellen nog altijd niet de realiteit. Circa 1 op de 6 wensouders kan niet op natuurlijke wijze zwanger worden. En daar komt vaak veel onzekerheid, teleurstelling en verdriet bij kijken.

Dat zijn de wensouders waar wij het als Moeders voor Moeders voor doen. Waar jullie, lieve supermama’s to be, het voor doen!

Wij blijven zeggen hoe blij wij met jou zijn!

Bij Moeders voor Moeders kunnen wij niet vaak genoeg zeggen hoe blij wij met jou zijn. We realiseren ons dat we best wat van je vragen. Steeds maar weer aan die kan denken. Ook als je hoge nood hebt. Misschien voel je je wel niet lekker. Ben je misselijk. En dan moeten ook die kratjes naar buiten, natuurlijk nét op de dag dat het regent. Wij snappen dat je die flessen soms echt even niet meer kunt zien.

En toch krijgen wij iedere week weer volle kratjes. Met liefde gevuld door jou. Omdat je weet waar je het voor doet. Voor al die wensouders die het niet zonder hulp redden. Die inmiddels weten dat het tweede streepje niet vanzelf komt. En daar misschien al jaren op aan het wachten zijn.

Zonder hulp zou het simpelweg nooit lukken

Pasgeleden spraken wij met Paula. Paula is zes jaar lang wensmoeder geweest. Wat zij en haar man ook probeerden, een zwangerschap bleef uit. Uiteindelijk verdrong ze haar kinderwens om maar niet steeds die pijn en teleurstelling te voelen. Tot ze overspannen thuis kwam te zitten. Ineens was daar de rust die zij en haar man nodig hadden om voor de juiste onderzoeken naar het UZ Gent te gaan. Daar kwam een duidelijke oorzaak van hun niet vervulde kinderwens uit en zonder hulp zou het simpelweg nooit lukken. Toen ze dit wisten, laaiden de kinderwens én hoop weer op en dankzij een ICSI-behandeling is Paula inmiddels twintig weken in verwachting!

Zodra het kon heeft Paula zich aangemeld bij Moeders voor Moeders om haar geluk weer door te geven aan wensouders die nog op een wonder hopen.  ‘Want,’ zo zegt ze, ‘hulp bij een onvervulde kinderwens is de grootste dienst die je wensouders kunt bewijzen. Ik heb het zelf aan den lijve ondervonden.’

Lees hier Paula's verhaal

Dankzij jouw deelname kunnen wij ons steentje bijdragen

Paula deelt haar verhaal om het belang van hulp bij het niet zelf zwanger kunnen worden te benadrukken. Haar verhaal maakt ons gelukkig en trots! Dankzij jouw deelname kunnen wij met Moeders voor Moeders ons steentje bijdragen. Dankzij al jouw opgevangen plasjes kunnen vrouwen als Paula eindelijk de voetjes in de buik voelen schoppen. Die langverwachte voetjes, die er niet konden zijn zonder jouw hulp.