close_btn
close_btn

Hoera! Moeders voor Moeders is 90 jaar

Het is feest want Moeders voor Moeders bestaat 90 jaar! Al sinds 1931 zamelen wij urine in van prilzwangere vrouwen om andere vrouwen te helpen ook zwanger te worden. Want geluk kun je delen! Dit doen we samen met jou en daar zijn we jou heel dankbaar voor. En onder het mom van ‘wie jarig is trakteert’ hebben wij de komende periode een aantal leuke verrassingen in petto. Houd onze socials daarom goed in de gaten!

Denise

In september is bij mij PCOS vastgesteld.  Een grote schok, maar omdat ik geen cyclus en dus geen eisprong had van mezelf besloten we om het traject in te gaan.  Op natuurlijke wijze is onze kans op een zwangerschap heel klein.

Omdat het corona was duurde het allemaal wat langer dan gebruikelijk en uiteindelijk heb ik in januari mijn eerste Provera kuur gekregen. Na 10 dagen volgde een bloeding waarop ik Letrozol  ingenomen had.  Na 22 dagen had ik dan eindelijk mijn eisprong en bleek ik zwanger!  Ik heb mezelf meteen aangemeld voor Moeders voor Moeders.  Helaas is deze zwangerschap in maart mis gegaan en heb ik een miskraam gehad. Helemaal gebroken gingen wij ook de verplichte rustweken in.  Voor mijn gevoel weer 3-4 weken weg. 

“‘’Blijf positief en geef nooit op!’’”

Op 6 april moesten we een zwangerschapstest doen voordat we een bloeding gingen opwekken. Deze was negatief. Na mijn Proverakuur moest ik binnen 14 dagen een bloeding hebben maar na 12 dagen nog steeds niks te bekennen.  Op advies van een medelotgenoot heb ik op 22 april nog een test gedaan! ZWANGER 3+!!  Hoe kan dit? Angstig dat het weer mis zou gaan en op het zelfde moment super blij! Een week later heb ik de eerste echo gehad en ik bleek 6 weken en 2 dagen zwanger te zijn! Een eisprong uit mezelf gekregen door mijn miskraam. Volgens de arts heeft de miskraam mijn lichaam een reset gegeven!

Inmiddels geniet ik volop van de zwangerschap en natuurlijk heb ik meegedaan met Moeders voor Moeders omdat ik alle wensmama's dit geluk ook toewens! Blijf positief en geef nooit op!’’