Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Marjolein

30 jaar
"Moeders voor Moeders kende ik nog van mijn moeder".

Marjolein

Twee jaar zijn we bezig geweest. Testjes, uitstrijkjes, temperaturen en de hele mikmak. Met een bruiloft en een verhuizing voor de deur hebben we het toen uiteindelijk maar "opgegeven" tot alles weer rustig was. En toen, nog geen maand voor de verhuisdatum lagen we samen in bed: "Schat, ik had toch vorige week al ongesteld moeten zijn?" Toen ik vervolgens ook nog bijna gestrekt ging op mijn werk vanwege zoutgebrek hebben we 's middags toch maar een testje gedaan. En, ja hoor, twee streepjes! Plannen veranderen, het werd dingen regelen geblazen. Wat een timing en wat heerlijk! Moeders voor Moeders kende ik nog van mijn moeder. Zij deed toen ze zwanger was van mij ook mee en kreeg destijds voor haar bijdrage mijn geboortebordje cadeau. Tijdens mijn vorige zwangerschap kwamen we er te laat achter maar dit keer wilde ik zeker meedoen. God, wat was ik benauwd toen de informatrice met haar testje kwam. Ik was er 100% zeker van dat de test negatief zou uitslaan, maar gelukkig verschenen ook nu de felbegeerde twee streepjes.

Nadat ik de flessen en kannetjes had ontvangen kon de plasfun beginnen. Eerlijk is eerlijk, soms werd ik er doodmoe van en wou ik dat het maar snel over was. Het was ook niet handig dat we twee weken lang hele dagen bouwvakkers over de vloer hadden en de wc geen licht had, zodat de deur open moest blijven staan. De flessen kwamen maar niet vol. Maar nu de verbouwing eenmaal achter de rug is, is de sport om de flessen zo snel mogelijk te vullen weer op volle gang en vind ik het stiekem toch ergens wel jammer dat ik na de laatste echo ineens twee weken verder blijk te zijn dan gedacht. En dat dit dus twee weken minder plassen voor Moeders voor Moeders betekent. 

30 jaar geleden maakte mijn moeders daad zo'n indruk op mij dat ik het al jaren tegen iedere zwangere in mijn omgeving vertel, en nu is het dan eindelijk mijn beurt. Die paar weken van nachtelijke mis plasjes op de vingers zijn het meer dan waard!

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Maak kennis met Hanneke, een energieke en vrolijke meid van 20 jaar. Hanneke studeert aan de Academie Verloskunde M… twitter.com/i/web/status/1…

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Wil jij graag aan de slag als informatrice voor Moeders voor Moeders? Check snel onze website voor de openstaande v… twitter.com/i/web/status/1…

meer bijzondere verhalen
"Meedoen met Moeders voor Moeders raad ik echt iedereen aan" lees het verhaal
De laatste poging, de laatste flessen lees het verhaal
"Mijn advies: doe mee en help een ander!" lees het verhaal