Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Vivian

30 jaar
"Geef de moed nooit op want bij ons is het ook twee keer gelukt."

Vivian

 Hallo, mijn naam is Vivian en op 1 januari 2010 ben ik gestopt met de pil, want mijn man en ik waren helemaal klaar voor een kindje. Het was nooit echt in me opgekomen dat zwanger worden niet zo vanzelfsprekend was, want als je om je heen kijkt heeft bijna iedereen kinderen toch? Na een jaar oefenen was het bij ons nog niet gelukt. We maakten een afspraak bij de dokter die ons vervolgens door verwees naar het ziekenhuis. Daar begonnen de onderzoeken naar de oorzaak van het niet zwanger worden. Uit de uitslag bleek dat het aan geen van ons beiden lag, maar toch lukte het niet.

Alle IUI pogingen mislukte en uiteindelijk moesten we het gaan proberen met IVF. Ik vond het spuiten verschrikkelijk. Het ging echt voor geen meter. De punctie was ook niet heel erg prettig maar ja, je wilt een kindje dus daar heb je alle pijn en ellende voor over. Na twee spannende weken wachten mochten we testen en ja, we waren zwanger! We hebben gehuild van geluk, dat eindelijk na 2 jaar en negen maanden wachten het dan eindelijk zover was. Daarom bedacht ik me ook geen seconde om mezelf aan te melden voor Moeders voor Moeders. 

We zijn nu de gelukkige ouders van een prachtige zoon en, ik ben na weer een IVF poging bijna vijftien weken zwanger van ons tweede kindje. Uiteraard weer meegedaan met Moeders voor Moeders. Want wat voor moeite is het om je plas even op te vangen zodat je andere vrouwen kunt helpen om ook zwanger te worden. Ik heb zelf ook een paar keer Pregnyl mogen gebruiken en daar ben ik de andere vrouwen ontzettend dankbaar voor. Geef de moed nooit op want bij ons is het ook twee keer gelukt. Iets wat we nooit hadden durven te dromen. 

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Wij zijn op zoek naar informatrices voor de regio DenHaag/Rijswijk en voor de regio Hendrik Ido Ambacht/Papendrecht… twitter.com/i/web/status/1…

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@bobenhugo Ai, dat is inderdaad wat laat ;). Maar goed te horen dat het opgelost is. Ik wens je nog een fijne dag!

meer bijzondere verhalen
Voor alle vrouwen met een kinderwens, blijf hopen lees het verhaal
Zwanger!! Ik zag het blauwe plusje weer verschijnen!! Wow! Mijn man en ik zijn door het dolle heen! Een broertje of zusje voor Lucas, geweldig!! Wie gaan we het als eerste vertellen? “Moeders voor Moe lees het verhaal
"Waarom nog twijfelen? Meld je aan!" lees het verhaal