Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Vivian

30 jaar
"Geef de moed nooit op want bij ons is het ook twee keer gelukt."

Vivian

 Hallo, mijn naam is Vivian en op 1 januari 2010 ben ik gestopt met de pil, want mijn man en ik waren helemaal klaar voor een kindje. Het was nooit echt in me opgekomen dat zwanger worden niet zo vanzelfsprekend was, want als je om je heen kijkt heeft bijna iedereen kinderen toch? Na een jaar oefenen was het bij ons nog niet gelukt. We maakten een afspraak bij de dokter die ons vervolgens door verwees naar het ziekenhuis. Daar begonnen de onderzoeken naar de oorzaak van het niet zwanger worden. Uit de uitslag bleek dat het aan geen van ons beiden lag, maar toch lukte het niet.

Alle IUI pogingen mislukte en uiteindelijk moesten we het gaan proberen met IVF. Ik vond het spuiten verschrikkelijk. Het ging echt voor geen meter. De punctie was ook niet heel erg prettig maar ja, je wilt een kindje dus daar heb je alle pijn en ellende voor over. Na twee spannende weken wachten mochten we testen en ja, we waren zwanger! We hebben gehuild van geluk, dat eindelijk na 2 jaar en negen maanden wachten het dan eindelijk zover was. Daarom bedacht ik me ook geen seconde om mezelf aan te melden voor Moeders voor Moeders. 

We zijn nu de gelukkige ouders van een prachtige zoon en, ik ben na weer een IVF poging bijna vijftien weken zwanger van ons tweede kindje. Uiteraard weer meegedaan met Moeders voor Moeders. Want wat voor moeite is het om je plas even op te vangen zodat je andere vrouwen kunt helpen om ook zwanger te worden. Ik heb zelf ook een paar keer Pregnyl mogen gebruiken en daar ben ik de andere vrouwen ontzettend dankbaar voor. Geef de moed nooit op want bij ons is het ook twee keer gelukt. Iets wat we nooit hadden durven te dromen. 

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@Martino_1988 Heel erg vervelend! Ik heb een melding gemaakt en er zal contact met jullie worden opgenomen. Excuses voor het ongemak! ^SH

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@Martino_1988 Wat vervelend dat de urine niet is opgehaald gisteren. Zou je ons een dm willen sturen met je adresge… twitter.com/i/web/status/1…

meer bijzondere verhalen
"Het voelt 1000 keer beter dan een euro in een collectebus stoppen" lees het verhaal
"Mijn advies: doe mee en help een ander!" lees het verhaal
"Ik heb geen seconde getwijfeld of ik zou meedoen aan Moeders voor Moeders" lees het verhaal