Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Raema

29 jaar
"Mijn advies: doe mee en help een ander!"

Raema

Voor mij als grote verassing bleek ik binnen een paar maanden al zwanger te zijn. Wauw, wat is dat een geweldig prettig gevoel zeg! Wij waren namelijk heel realistisch begonnen, zonder ovulatietesten en moeilijk doen en hadden sowieso in gedachte dat het zomaar een jaar zou kunnen duren. Ik ken veel vrouwen die helemaal niet zwanger kunnen worden en een paar met zeer veel moeite en jaren later..
Ik twijfelde dus geen moment en het eerste wat ik de ochtend deed nadat ik een positieve test in handen had, was me opgeven voor Moeders voor Moeders! Want dit gun je toch iedereen!

Ik schrok toen ik bij de intake van de informatrice hoorde dat er steeds minder vrouwen zich aanmelden. Dan denk ik echt waarom? Het is zo'n kleine moeite om 10 weken lang, of iets minder, iets voor een ander te doen waar ze zoooo erg mee geholpen zijn!
Tijdens mijn deelname heb ik geen enkele keer over mijn handen geplast of een gevallen kan of fles gehad. Je hangt de kan aan een vinger in het toilet, gaat gewoon zitten en doet je plasje, pakt hem eruit, gaat weer zitten en gooit meteen de kan leeg in de fles die je in de buurt zet. Geen problemen, geen last! Ik heb het alleen in de badkamer gedaan, niet beneden, want daar heb ik iets meer ruimte en dat vond ik fijner. En de trap wat vaker op en af is alleen maar goed voor de beentjes en billen nietwaar ;-).

Ook met kerst heb ik de flessen gewoon in een tasje meegenomen, en met nieuwjaar zijn we twee dagen weg geweest en heb ik de flessen ook meegenomen. Als je het doet moet je het goed doen is mijn motto haha! Nu ben ik bijna klaar, gaat mijn zwangerschap gelukkig nog steeds goed en voorspoedig, heb ik elke week elke fles vol en hoop ik een aantal vrouwen te hebben geholpen zodat ze dit wonder ook mee mogen maken <3. Dus mijn advies: doe mee en help een ander! Zo lastig is het echt niet en alles wordt goed geregeld via Moeders voor Moeders. Hun mailtjes met informatie zijn trouwens ook echt leuk en informatief :).

Liefs,
Raema

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Wij zijn op zoek naar informatrices voor de regio DenHaag/Rijswijk en voor de regio Hendrik Ido Ambacht/Papendrecht… twitter.com/i/web/status/1…

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@bobenhugo Ai, dat is inderdaad wat laat ;). Maar goed te horen dat het opgelost is. Ik wens je nog een fijne dag!

meer bijzondere verhalen
Ik wilde maar 1 ding doen en dat was meehelpen aan Moeders voor Moeders lees het verhaal
Plassen voor het geluk voor anderen lees het verhaal
"Ik ben alle ‘Moeders voor Moeders’ zo ontzettend dankbaar." lees het verhaal