Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Shirley

Ik ben iedereen zo dankbaar die hieraan heeft bijgedragen en het mede mogelijk heeft gemaakt om mijn kinderwens in vervulling te brengen!

Shirley

In mijn gehele leven heb ik een kinderwens gehad. Het liefste wilde ik 2 kindjes. Toen het eenmaal zover was, ben ik spontaan zwanger geraakt van de eerste (een meisje, genaamd Lotte). Mijn dochtertje is met een keizersnede ter wereld gekomen.

Op advies van de gynaecoloog heb ik een jaar gewacht met een nieuwe zwangerschap, i.v.m. het litteken. Dus toen mijn dochter 1 jaar oud was, ben ik gestopt met anticonceptie.

Echter bleef een menstruatie uit. 9 maanden lang ben ik niet ongesteld geworden en heb dus ook geen eisprong gehad. Allerlei gedachten spookten door mijn hoofd. Zou ik in de overgang zijn? Zou ik onvruchtbaar zijn? Uiteindelijk heb ik na een half jaar de huisarts ingeschakeld en die heeft me, na nog e.e.a. geprobeerd te hebben, doorverwezen naar de gynaecoloog. Na de nodige tests en onderzoeken bleek dat mijn hypofyse (onderdeel in de hersenen) geen signaal/hormonen afgaf aan mijn baarmoeder om een eisprong aan te maken. Daarom heb ik medicatie gekregen (Clomid) om een eisprong op te wekken.

Toen ik eenmaal dit medicijn kreeg, sloeg het verbazingwekkend goed aan. Binnen 2 maanden was ik zwanger! En nu, een jaar na het starten van de medicatie, zit ik met een prachtige zoon in mijn handen, genaamd Arne!

Ik ben iedereen zo dankbaar die hieraan heeft bijgedragen en het mede mogelijk heeft gemaakt om mijn kinderwens in vervulling te brengen!

Toen ik eenmaal zwanger was, heb ik zelf ook besloten om deel te nemen aan moeders voor moeders. Dit vanwege mijn persoonlijke verhaal. Zo kon ik in ieder geval ook andere vrouwen helpen die in hetzelfde schuitje zitten. 

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Maak kennis met Hanneke, een energieke en vrolijke meid van 20 jaar. Hanneke studeert aan de Academie Verloskunde M… twitter.com/i/web/status/1…

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Wil jij graag aan de slag als informatrice voor Moeders voor Moeders? Check snel onze website voor de openstaande v… twitter.com/i/web/status/1…

meer bijzondere verhalen
"Ik kan je niet persoonlijk bedanken, omdat ‘jij’ met zovelen bent, maar dankjewel! dankjewel! dankjewel!" lees het verhaal
Onze kinderwens begon al in 2002. Mijn man en ik waren net gaan samenwonen en wisten het zeker: wij willen papa en mama worden. lees het verhaal
Ik ga bewust proberen te genieten! lees het verhaal