Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Inge

Ik hoop ook deze keer weer iemand blij te hebben kunnen maken met mijn hCG'tjes

Inge

Begin Augustus laat ik m'n spiraal verwijderen, we willen toch nog een kindje. Op een een kleine bloeding in de dagen na de verwijdering, blijft mijn menstruatie uit. Half oktober blijkt waarom; ZWANGER. Voor de derde keer. Ik had het niet door gehad, mijn man, collega en beste vriendin zeiden het elk in dezelfde week. Wel dolbij natuurlijk, maar hoe ver zou ik zijn? Vast een week of 4, 5, maximaal, terugrekenend. Ik maak een afspraak voor een termijnecho, volgens de planning vrij 'vroeg', in de 10e week.

Een andere collega krijgt een miskraam met 10 weken, een lesbisch stel dat ik ken probeert via IVF zwanger te raken en het lukt maar niet. Ik realiseer me; Moeders voor Moeders! Deze keer helemaal vergeten, ik ben al bijna 10 weken en meld me nu pas aan, helaas. De vorige twee keer heb ik fanatiek geplast, deze keer dus wat later en met wat vertraging, maar wel blij dat het me alsnog op tijd te binnen schoot. Beter laat dan nooit. Bij de intake nemen we het voor de zekerheid wat ruim, ik mag door plassen tot 18 december.

Op de termijnecho worden we dubbel verrast; ik ben al ruim 13 weken op dat moment en... De legendarische uitspraak; "Hoeveel is 1+1?" Jawel, spontaan zwanger van een tweeling. Daarbij hopelijk ook twee keer zoveel hormonen, dus dat maakt voor mij het 'gemiste begin' weer een beetje goed. Ik hoop ook deze ronde weer iemand blij te hebben kunnen maken met mijn hCG'tjes, het zal voor mij echt de laatste keer zijn dat ik deelneem maar ik wens Moeders voor Moeders veel succes en hopelijk blijven de urine-donaties komen! 

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Wij zijn op zoek naar informatrices voor de regio DenHaag/Rijswijk en voor de regio Hendrik Ido Ambacht/Papendrecht… twitter.com/i/web/status/1…

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@bobenhugo Ai, dat is inderdaad wat laat ;). Maar goed te horen dat het opgelost is. Ik wens je nog een fijne dag!

meer bijzondere verhalen
"Laat je niet weerhouden en steun Moeders voor Moeders!" lees het verhaal
Bij deze wil ik graag mijn verhaal kwijt. Ik kwam er zelf namelijk te laat achter dat je vrouwen die ook een droom hebben om ooit moeder te worden, kunt helpen. Mensen om mij heen hebben wel meegedaan lees het verhaal
Ik wilde maar 1 ding doen en dat was meehelpen aan Moeders voor Moeders lees het verhaal