Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Kim

Ik gun iedereen dit geluk!

Kim


Ik heb 11x een vruchtbaarheidsbehandeling gehad, ik schrik er zelf wel een beetje van als ik het nu zo opschrijf. 8 Vruchtbaarheidsbehandelingen heb ik nodig gehad om onze zoon te mogen krijgen en nog 3 vruchtbaarheidsbehandelingen had ik nodig om nu 17 weken weer zwanger te mogen zijn van ons 2e wondertje. De injecties met het vruchtbaarheidsmedicijn die ik gebruikte, worden gemaakt uit de urine van zwangere vrouwen. Wat ben ik die vrouwen dankbaar! 

Ik twijfelde dan ook geen seconde om ook te gaan plassen voor Moeders voor Moeders. Kleine moeite, groot gebaar. Wat gun ik iedereen dat geluk wat ik uiteindelijk ook heb mogen krijgen! 

Onverklaarbare onvruchtbaarheid, die na 3 jaar, na veel behandelingen en onderzoeken, uiteindelijk met IVF, dan eindelijk duidelijk werd dat er toch wel een verklaring was dat we maar niet zwanger raakten. De artsen kwamen er eindelijk achter dat de zaadcel niet samensmelt met de eicel, er vindt dus geen bevruchting plaats. Alle onderzoeken van mijn vriend en mij waren telkens helemaal tip top in orde. Er was geen reden dat het zwanger raken niet zou lukken. Er was veel verdriet, maar ook een beetje opluchting. We wisten eindelijk dat het toch niet tussen onze oren zat. Er vindt dus geen bevruchting plaats. 

En ineens was er na alle behandelingen en onderzoeken, de vele spuiten, blauwe plekken en onzekerheid nog maar 1 optie mogelijk om zwanger te worden en dat was een ICSI behandeling. Daarbij injecteren ze een zaadcel in de eicel en hopelijk vindt er dan wel bevruchting plaats. Deze uitdaging zijn we gelukkig nog aan gegaan. Er waren 3 goede bevruchte eicellen ontstaan, waaruit de 1e die teruggeplaatst is onze zoon is geboren. Wat een groot geluk! De andere 2 bevruchte eicellen zijn ingevroren (cryos) en deze hebben we terug laten plaatsen voor een broertje of zusje, maar helaas is daar geen doorgaande zwangerschap uit voort gekomen. 

We zijn weer voor een ICSI-behandeling gegaan en nu ben ik zwanger van ons 2e wondertje. Ik heb geen seconde getwijfeld om weer te gaan plassen voor Moeders voor Moeders. Je bent dan zo blij dat je ook eindelijk mee mag gaan plassen! Voor veel plassende moeders klinkt het misschien heel gewoon, maar wensmoeders willen vaak zo graag eens een keer mee plassen! Ik gun iedereen dit geluk! En nogmaals bedankt plassende zwangere vrouwen, zonder jullie had ik nooit zoveel injecties met het vruchtbaarheidsmedicijn kunnen spuiten! 

 

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Er staat weer een nieuwe vlog en blog van Aljenshka online. Volg haar stage avontuur op Aruba via onze website:… twitter.com/i/web/status/1…

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Aljenshka loopt voor haar opleiding Verloskunde stage op Aruba. In haar nieuwste vlog vertelt ze over de praktijk e… twitter.com/i/web/status/1…

meer bijzondere verhalen
In 2004 heb ik mijn grote liefde leren kennen. In 2006 gingen wij samen wonen en al vrij snel kwam het onderwerp kinderen ter sprake! lees het verhaal
"Eindelijk kon ik wat terugdoen en hopelijk andere paren helpen om dit geluk te mogen ervaren" lees het verhaal
"Mijn advies: doe mee en help een ander!" lees het verhaal