Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Ingrid

"In 2004 heb ik mijn grote liefde leren kennen. In 2006 gingen wij samen wonen en al vrij snel kwam het onderwerp kinderen ter sprake!"

Ingrid

In 2004 heb ik mijn grote liefde leren kennen. In 2006 gingen wij samen wonen en al vrij snel kwam het onderwerp kinderen ter sprake! 

Dan komt het moment dat je besluit te stoppen met de pil. Dit moment was er voor ons na onze vakantie in Mexico in september 2007! Mijn menstruatie bleef uit. Helaas niet door een zwangerschap, maar door een zeer onregelmatige cyclus! 
We maakten een afspraak bij de huisarts en zo zijn we de medische mallemolen ingerold. Door de huisarts werden we doorverwezen naar de gynaecoloog. Er werd gestart met hormonen om de menstruatie op te wekken en een eisprong te stimuleren. Dit was helaas zonder resultaat! Na een aantal maanden werd ook mijn man onder de loep genomen en ook bij hem bleek het niet in orde te zijn. Van het plaatselijke ziekenhuis door naar een academisch ziekenhuis. En zo rol je van het één in het ander. Er volgde natuurlijk weer onderzoeken en al snel bleek dat we voor onze kinderwens op een ICSI behandeling waren aangewezen. De weg hier na toe had ook nog wat haken en ogen, want deze verliep niet vlekkeloos.

Maar dan is het eindelijk zover: de eerste Pregnyl injectie. 36 uur voor mijn punctie. Helaas na twee vreselijke wachtweken geen zwangerschap. Dus op naar de volgende behandeling. En gelukkig dit keer met effect! In mei 2011, op Moederdag, wordt onze prachtige dochter geboren. Tja, op zo'n moment dat je ontdekt dat je zwanger bent twijfel je geen moment en kruip je achter de computer om je aan te melden voor Moeders voor Moeders. Onze wens is uitgekomen! Wat mooi om mogelijk een andermans wens ook op deze manier uit te laten komen. Enkel door het geven van je urine waar ze een medicijn van kunnen maken die een andere vrouw weer kan gebruiken.

 Misschien heb ik hem zelf wel gebruikt. Want niet lang na de geboorte van onze dochter hebben we ons aangemeld voor een brusje! Weer een ICSI behandeling. Na een lange wachtlijst volgt onze eerste behandeling... een tweede volgt... meerdere terugplaatsingen gehad... En dan is daar de derde en laatste behandeling. De allerlaatste keer Pregnyl. Ons besluit stond namelijk vast; geen vierde behandeling meer. En dan, na die twee vreselijke wachtweken heb je toch weer een positieve test in handen. Ons geluk kon niet meer stuk! Onze kleine meid wordt grote zus!!! Natuurlijk heb ik, met de positieve test in handen, meteen contact gezocht met de informatrice van de vorige keer: HET IS WEER GELUKT EN IK WIL HEEL GRAAG WEER MEE DOEN!!!

Ik heb ontzettend veel gebruik mogen maken van Pregnyl en ben dan ook alle vrouwen die plassen of geplast hebben voor Moeders voor Moeders ontzettend dankbaar (zeker omdat het niet altijd even makkelijk is met die zwangerschapskwaaltjes).

Liefs Ingrid

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Wensmama schrijft in een reeks van 3 blogs over haar grote wens. Lees je mee? ow.ly/HFDP30ak9LE

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

RT @UitgerekendJij: Plassen voor het goede doel: @MoedersVMoeders uitgerekendjij.nl/plassen-voor-h…

meer bijzondere verhalen
Ik heb mij opgegeven voor Moeders voor Moeders toen ik net 5 weken zwanger was. Het idee dat ik met mijn urine andere koppels kan helpen hun kinderwens in vervulling te laten gaan vond ik heel bevredi lees het verhaal
Ik leerde mijn man kennen toen ik 19 was. Binnen een half jaar woonden we samen en we wilden graag snel kinderen. Het lukte echter niet en uiteindelijk zijn we naar de dokter gestapt die ons vervolgen lees het verhaal
In september 2005 waren we toe aan uitbreiding van ons gezin. Ik stopte met de pil en had een hele regelmatige cyclus, maar desondanks bleef een zwangerschap uit. lees het verhaal