Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Donna

"Elke vrouw verdient een kans om een kindje op de wereld te zetten. Elke vrouw gunt dat een andere vrouw!"

Donna

Bij deze wil ik graag mijn verhaal kwijt. Ik kwam er zelf namelijk te laat achter dat je vrouwen die ook een droom hebben om ooit moeder te worden, kunt helpen. Mensen om mij heen hebben wel meegedaan, maar attendeerden mij pas op Moeders voor Moeders toen ik al te lang zwanger was.

Ik heb op mijn 17e te horen gekregen dat ik PCOS heb. Voor vrouwen met PCOS is het moeilijk om spontaan zwanger te raken. Als je dat te horen krijgt zakt de wereld even onder je voeten vandaan. In de periode daarna keek ik dan ook heel jaloers naar vrouwen die zwanger waren, of een baby hadden, wat natuurlijk niet eerlijk is. Het was gewoon een ontzettend rotgevoel, waarom zij wel en ik niet? Ik wilde juist zo graag een kindje en ik zou misschien wel nooit een kindje op de wereld zetten.

Mijn vriend en ik besloten op een gegeven moment om geen anticonceptiemiddelen meer te gebruiken, omdat de kans zo klein was dat ik zwanger zou raken. En we  vonden dat elke kleine kans die er was, wel de kans zou moeten krijgen. En ja hoor, toen wij precies 3 jaar samen waren, ik 19 jaar en mijn vriend 21 jaar, ben ik zwanger geraakt van ons kleine wondertje. Een echt wondertje! Wij zijn super blij, het heeft tóch zo mogen zijn!

Maar helaas mag niet elke vrouw dit ook zo meemaken. Veel vrouwen zullen hun hele leven dat "jaloerse" gevoel hebben, dat gevoel van: "waarom zij wel en ik niet?". Tenminste... Als Moeders voor Moeders er niet zou zijn. Daarom, Moeders voor Moeders geeft vrouwen de kans om andere vrouwen te helpen hun grootste wens in vervulling te laten gaan. Daarom vind ik het echt heel jammer dat ik mijn steentje niet heb kunnen bijdragen. Ik vind dat elke verloskundige zijn/haar cliënten op de hoogte moet stellen van Moeders voor Moeders, of dat Moeders voor Moeders op de een of andere manier zelf elke zwangere kan benaderen.

Elke vrouw verdient een kans om een kindje op de wereld te zetten. Elke vrouw gunt dat een andere vrouw!

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Wij zijn op zoek naar informatrices voor de regio DenHaag/Rijswijk en voor de regio Hendrik Ido Ambacht/Papendrecht… twitter.com/i/web/status/1…

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@bobenhugo Ai, dat is inderdaad wat laat ;). Maar goed te horen dat het opgelost is. Ik wens je nog een fijne dag!

meer bijzondere verhalen
"Moeders voor Moeders kende ik nog van mijn moeder". lees het verhaal
Ons hele traject was voor mij reden genoeg om mee te doen aan Moeders voor Moeders lees het verhaal
38 Jaar. Bijna 39 zelfs. En nog een kinderwens. Voor een derde kind ditmaal. Met mijn nieuwe liefde, die een paar jaar jonger is en nog geen eigen kinderen heeft. lees het verhaal