Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Aliyah

28 jaar
"Ik wens alle aanstaande moeders een hele mooie zwangerschap en mooie momenten toe!"

_moedersvoormoeders.nl_002741_aliyah.jpg (1)

Ik spaar nu al 2 weekjes mijn urine voor Moeders voor Moeders. Ik had er voor mijn  zwangerschap een keer van gehoord maar wist nooit wat Moeders voor Moeder precies voor organisatie was. En nu verwacht ik zelf een kindje en werd ik door mijn verloskundige gevraagd of ik bij wil dragen aan het goede doel van Moeders voor Moeders. De verloskundige heeft mij uitgelegd wat de organisatie allemaal doet. En zodra ik hoorde dat ze hormoon preparaten maken voor vrouwen die niet zoals ik (binnen 1 maand) spontaan zwanger worden, heb ik meteen ingestemd. Ik gun elke vrouw het geluk van een kindje. 

Omdat ik de flessen pas 4 dagen later zou krijgen was ik toch benieuwd hoe het in zijn werk ging. Ondanks het feit dat het ons keurig was uitgelegd door de informatrice van Moeders voor Moeders waren we toch benieuwd naar ervaringen van anderen. Dus ging ik op internet op zoek naar ervaringen van andere moeders in spé. Ik kwam op een blog terecht waar veel ervaringen van andere moeders te lezen waren welke tot mijn verbazing een zeer slechte indruk op mij maakte. Er werd veel geklaagd over de geur van de flessen en dat het ranzig is om je urine te sparen. Sommige vrouwen zagen het nut niet in om een ander te helpen want het had immers bij hen ook 3 maanden geduurd en anderen moesten maar meer geduld hebben. Ik was behoorlijk van slag. Ik kon mij niet voorstellen dat er ook vrouwen op de wereld zijn met zo een grote hebzucht. 

Maar goed, ik besloot er toch voor te gaan en over de geur dacht ik: ‘nou dan zet ik gewoon  een extra airwick in het toilet’. Toen ik de kratjes met flessen uiteindelijk thuis kreeg en mijn eerste urine opving vond ik het allemaal REUZE meevallen. Ik rook de geur niet sterk en ik snapte totaal niet waar al die vrouwen nou over klaagden. En ik snap het nog steeds niet. Misschien heb ik er minder last van omdat ik niet met mijn gezicht vlak boven de fles zit te schenken, of omdat ik een uitstekend werkende airwick heb.

Dus een tip voor de aanstaande moeders die wel hun geluk delen en last hebben van de geur: zet gewoon een extra luchtje in het toilet. Een geur die jij lekker vindt ruiken. Bij het schenken van de urine in de fles houd je neus er niet boven. Tja, bij het openen van de fles komt het luchtje wel wat vrij maar daar heb je je lekkere geurtje voor om te maskeren. Ik wens alle aanstaande moeders een hele mooie zwangerschap en mooie momenten toe!

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh

meer bijzondere verhalen
_moedersvoormoeders.nl_003495_patricia-lammers-36-weken-2-dagen.jpg (2)

Ik ben blij dat ik heb meegedaan!

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_002743_patricia-kuyt-deel-je-verhaal.png (1)

29 jaar
"Ik heb met alle plezier mee gedaan"

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_001662_000927-12-stockfoto.jpg (4)

"Ik sta met alle liefde mijn plasjes af"

lees verhaal