Word ook een Supermom! 

Zwanger zijn is fantastisch! Maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Tegenwoordig heeft 1 op de 6 stellen namelijk moeite met zwanger worden. Een vruchtbaarheidsbehandeling kan voor hen de kans op een zwangerschap aanzienlijk verhogen. Tijdens zo'n behandeling maken artsen onder andere gebruik van medicijnen die het hCG-hormoon bevatten. Dit hormoon wordt gewonnen uit de urine van zwangere vrouwen. Ben jij net zwanger? Dan kun je jouw geluk delen! Klik hier om je aan te melden.

Wij vinden alle vrouwen die deelnemen aan Moeders voor Moeders echte Supermoms! Dat geldt zeker ook in tijden van corona waarin de drempel om deel te nemen misschien nét wat hoger ligt. De veiligheid van jou en je kindje staat bij ons altijd voorop en we nemen alle nodige maatregelen om ons aan de richtlijnen te houden. Dankzij jouw deelname kunnen wij samen andere vrouwen blijven helpen om ook zwanger te worden. En dat is het mooiste cadeau dat je kunt krijgen, toch? Meld je ook aan voor deelname aan Moeders voor Moeders.  

Lees de ervaringsverhalen

Linda en Felicia hebben tijdens de coronacrisis deelgenomen aan Moeders voor Moeders. 

Linda deed voor de derde keer mee aan Moeders voor Moeders. Gelukkig heeft zij haar deelname in deze periode niet heel anders ervaren. Felicia vertelt: "Ik heb niet het gevoel dat ik iets heb 'gemist'. De informatrice heeft me telefonisch alle uitleg gegeven die ik anders face to face ook gekregen zou hebben."  

Wil je graag meer weten over een deelname in deze periode? Lees hoe Linda en Felicia dit hebben ervaren via onderstaande links. 

Lees het ervaringsverhaal van Linda 

Lees het ervaringsverhaal van Felicia

Hoe kun je meedoen?

Meedoen kan van de 6e tot en met de 16e week van je zwangerschap en is heel eenvoudig. Je kunt je aanmelden vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot en met de 11e week. Dit kun je doen via het formulier onderaan deze pagina.

Heb jij jouw zwangerschap nog niet bekend gemaakt? Moeders voor Moeders gaat hier heel discreet mee om. We halen de urine 1 keer per week op een vaste dag tussen 08.00 uur en 18.00 uur op. De chauffeurs van Moeders voor Moeders rijden in bestelbusjes zonder reclame. Met de informatrice bespreek je vooraf waar je de kratjes met flessen voor de chauffeur klaarzet. In veel plaatsen is het ook mogelijk om de flessen naar een depot of alternatief adres te brengen. Ook als je (fulltime) werkt kun je gewoon meedoen! Wij zijn heel blij met alle urine die je thuis kunt opvangen. 

Woon je in Utrecht of Amsterdam (m.u.v. Amsterdam Zuidoost)? Dan worden de flessen in de avond opgehaald. De chauffeur komt tussen 18.30 uur en 21.00 uur langs en wisselt de flessen persoonlijk aan de deur. 

Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Kijk dan op onze website of stuur ons een e-mail via info@moedersvoormoeders.nl.

Deel ook je geluk! 

Je kunt je hieronder eenvoudig aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders, tot en met de 11e week van je zwangerschap. Vul allereerst de datum van je laatste menstruatie in of de datum waarop je bent uitgerekend. 

Je browser ondersteunt geen Javascript of Javascript staat uitgeschakeld, hierdoor is het niet mogelijk om je aan te melden. Schakel Javascript in of bel gratis 0800-0228070 en onze telefonistes helpen je met aanmelden.

hoe ver ben je?

Weet je wanneer je uitgerekend bent of weet je wanneer je laatste menstruatie begon? Vul hieronder 1 datum in die bij je bekend is.

kun je meedoen?

Jouw urine wordt gebruikt voor het maken van een geneesmiddel. De gezondheidsautoriteiten die toezien op geneesmiddelen hebben bepaald dat de urine die door Moeders voor Moeders wordt ingezameld aan bepaalde kwaliteitseisen moet voldoen. Hieronder staan de voorwaarden voor deelname aan Moeders voor Moeders opgesomd. Lees deze zorgvuldig door en beantwoord daarna onderstaande vraag. 

 • Ik lijd niet aan hepatitis 
 • Ik ben niet HIV-positief
 • Ik ben tussen 1980 en 1996 niet langer dan 180 dagen in het Verenigd Koninkrijk geweest (Engeland, Wales, Noord-Ierland, Schotland, het eiland Man of de Britse kanaaleilanden)
 • Ik heb nooit een bloedtransfusie gehad
 • In mijn familie komt geen ziekte van Creutzfeldt-Jacob voor
 • Ik heb nooit een behandeling met groeihormonen gehad
 • Ik lijd niet aan een chronische nierontsteking
 • ik heb nooit een hoornvliestransplantatie gehad
 • Ik heb nooit een hersenvliestransplantatie gehad
 • Ik lijd niet aan diabetes type 1 of type 2 
  (lijd je aan zwangerschapsdiabetes dan mag je gewoon deelnemen)
 • Ik ben geen overmatig alcoholgebruiker of intraveneus drugsgebruiker
 • Ik verklaar dat ik 18 jaar of ouder ben

  Klik hier voor meer informatie over bovenstaande voorwaarden.

Ik voldoe aan deze voorwaarden*:

* Heb je nog vragen neem dan altijd contact met ons op via 088 - 2780000.


Dank je wel voor je interesse

Omdat je de vraag met ‘nee’ hebt beantwoord voldoe je helaas niet aan de deelnamevoorwaarden. Jouw urine is daarom niet bruikbaar voor het vervaardigen van geneesmiddelen. Nadere uitleg over de voorwaarden kun je lezen op de website.

Nogmaals hartelijk dank voor je interesse en een voorspoedige zwangerschap toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Moeders voor Moeders

Gefeliciteerd, je kunt je aanmelden

Vul hieronder het formulier in en we nemen binnen enkele dagen contact met je op.

Je gegevens
Je adres

Vul hieronder je postcode en huisnummer in. Je adres verschijnt dan automatisch.

Bereikbaarheid
Dag 's ochtends's middags's avonds
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag: