Maatregelen n.a.v. Corona

06 feb 2022

Doe je mee met Moeders voor Moeders en ben je positief getest op Corona (via een zelftest of via een PCR-test)? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via 088-2780000 of stuur een e-mail naar info@moedersvoormoeders.nl

Ondanks dat is gebleken dat wanneer een deelneemster besmet is met het coronavirus dit de veiligheid van het hCG eindproduct niet in gevaar brengt, hebben we besloten om de deelname tijdelijk stop te zetten om zo mogelijke verspreiding van het virus te voorkomen. De veiligheid en gezondheid van onze deelneemsters en chauffeurs staat immers voorop!

We vragen je om alle reeds gespaarde urine om te gooien in het toilet en de gebruikte flessen om te spoelen met water. Deze flessen mogen daarna niet meer gebruikt worden. Op de eerstvolgende wisseldag zal de chauffeur van Moeders voor Moeders de flessen vervolgens bij je ophalen.

Indien één van je gezinsleden besmet blijkt te zijn met Corona dan mag je je urine gewoon blijven inleveren.

Blijft aanmelden bij Moeders voor Moeders gewoon mogelijk?

Het antwoord op deze vraag is JA! Moeders voor Moeders stelt de veiligheid van jou en je kindje altijd voorop.
Aanmelden kan heel eenvoudig via het online formulier.

Om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken, zal het intakegesprek met de informatrice van Moeders voor Moeders telefonisch plaatsvinden.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Bel ons dan via 088 - 278 0000 of stel je vraag via het contactformulier.