Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Wij houden een zomerbreak!

Van week 27 tot en met week 30 (dat is van 1 juli t/m 28 juli 2019) zal Moeders voor Moeders de urine-inzameling met een zomerpauze onderbreken. TIjdens de zomerpauze wordt er bij de deelneemsters geen urine opgehaald. Aanmelden voor deelname is echter wel gewoon mogelijk! Dit kan heel gemakkelijk via het online formulier op deze website of bel gratis met 0800-0228070.

Wij houden een zomerbreak!

Hieronder staat alle noodzakelijke informatie met betrekking tot de zomerpauze beschreven:

- Voor deelneemsters die de flessen wisselen op het huisadres:

 • In week 26 komt de chauffeur van Moeders voor Moeders op jouw vaste wisseldag alle kratten/flessen (zowel de volle als de lege) innemen en zal hij/zij geen nieuwe voor je achterlaten. De opvangkan hoef je niet klaar te zetten. Deze mag je bewaren.
 • In week 31 ontvang je van de chauffeur van Moeders voor Moeders op jouw vaste wisseldag weer lege flessen en kun je weer starten met urine sparen.
 • Vanaf week 32 zal de urine inzameling worden hervat en komt de chauffeur op jouw vaste wisseldag de volle flessen weer omwisselen voor lege.

- Voor deelneemsters die de flessen zelf wisselen bij een depot of alternatief adres:

 • In week 26 zal de chauffeur van Moeders voor Moeders alle kratten/flessen (zowel de volle als de lege) innemen en zet hij/zij geen nieuwe voor je klaar. Je hoeft dus geen krat mee terug te nemen. De opvangkan hoef je niet klaar te zetten. Deze mag je bewaren.

 • In week 32 staan er weer lege flessen voor je klaar 

 •  Vanaf week 33 komt de chauffeur de volle flessen weer omwisselen voor lege. Wat als …..?

 •  ….. je voorafgaand of aansluitend aan de zomerpauze zelf met vakantie gaat/bent? 
  Wij vragen je om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven zodat wij de chauffeur hiervan tijdig op de hoogte kunnen stellen. Je kunt dit doen door te bellen met ons gratis telefoonnummer 0800-0228070 of een mail te sturen naar info@moedersvoormoeders.nl
 •  ….. jouw startdatum in de zomerpauze valt?
  De chauffeur van Moeders voor Moeders komt voor de eerste keer lege flessen brengen in week 31.
  Ga je flessen wisselen op een alternatief adres of depot? Dan kun je in week 32 de lege flessen daar ophalen. De opvangkan(nen) ontvang je van de informatrice tijdens het intakegesprek.
 •  ….. jouw laatste ophaaldatum in de zomerpauze valt?
  Dit betekent dat in week 26 voor de laatste keer jouw volle flessen worden opgehaald en hiermee eindigt jouw deelname aan Moeders voor Moeders.
 •  ….. de flessen in week 26 per abuis niet zijn opgehaald?
  Wij vragen je om dit zo snel als mogelijk bij ons te melden via telefoon of e-mail. We maken dan een afspraak met je om de flessen alsnog op te halen.


Bereikbaarheid Moeders voor Moeders tijdens de zomerpauze
Tijdens de zomerpauze (in de weken 27 tot en met 30) is Moeders voor Moeders bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. Buiten deze openingstijden bestaat de mogelijkheid tot het inspreken van een voicemailbericht of kun je een e-mail sturen naar info@moedersvoormoeders.nl. Wij zullen de eerstvolgende werkdag de ingekomen berichten verwerken en zo nodig contact opnemen.

E-mail nieuwsbrieven
De wekelijkse e-mail nieuwsbrief blijf je tijdens de zomerpauze gewoon ontvangen. Wil je dit liever niet? Dan kun je je te allen tijde uitschrijven door middel van de link onderaan de nieuwsbrief.

Maak je gebruik van de Moeders voor Moeders app?
De notificaties die je ontvangt met betrekking tot het klaarzetten van de flessen worden niet automatisch aangepast. Wil je de notificaties tijdelijk stopzetten? Dan kun je dit zelf aanpassen bij de instellingen.

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Maak kennis met Hanneke, een energieke en vrolijke meid van 20 jaar. Hanneke studeert aan de Academie Verloskunde M… twitter.com/i/web/status/1…

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Wil jij graag aan de slag als informatrice voor Moeders voor Moeders? Check snel onze website voor de openstaande v… twitter.com/i/web/status/1…