Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Generation R Next

09 april 2018 Generation R Next

In de zomer van 2017 is het Rotterdamse onderzoek “Generation R Next´ van start gegaan. In Generation R Next doet het Erasmus MC – in samenwerking met de gemeente Rotterdam, de Erasmus Universiteit en de Rotterdamse zorgverleners – onderzoek naar de gezondheid van Rotterdamse vrouwen en hun partners met een kinderwens, naar zwangere vrouwen en naar hun (ongeboren) kinderen.

Zo willen ze te weten komen waarom zwangerschappen verschillend verlopen en waarom het ene kind zich anders ontwikkelt dan het andere. Ook kijken ze naar hoe het komt dat sommige stellen gemakkelijk zwanger worden en andere moeilijker of zelfs helemaal niet. Met de uitkomsten kan vervolgens de zorg aan toekomstige ouders en hun kinderen verbeterd worden.

Alle vrouwen in Rotterdam die een kinderwens hebben of zwanger zijn kunnen geheel gratis en vrijblijvend deelnemen aan Generation R Next.

Hebt u (binnen een jaar) een kinderwens en woont u in Rotterdam? Meld u dan nu aan via https://www.generationr.nl/next/aanmelden-generation-r-next/

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Wij zijn op zoek naar informatrices voor de regio DenHaag/Rijswijk en voor de regio Hendrik Ido Ambacht/Papendrecht… twitter.com/i/web/status/1…

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@bobenhugo Ai, dat is inderdaad wat laat ;). Maar goed te horen dat het opgelost is. Ik wens je nog een fijne dag!