Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Uitreiking tweede Moeders voor Moeders Stagebeurs

06 februari 2019 Uitreiking tweede Moeders voor Moeders Stagebeurs

Met veel plezier laten we weten dat Hanneke, studente aan de Verloskunde Academie Maastricht, de tweede Moeders voor Moeders Stagebeurs heeft gewonnen. Op maandag 4 februari jl. vond de uitreiking plaats op de academie in Maastricht.

De Stagebeurs is beschikbaar gesteld in samenwerking met de KNOV (=Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) en is bedoeld voor studenten verloskunde die in het schooljaar 2018-2019 stage gaan lopen in het buitenland. Het doel van de Stagebeurs is om studenten al tijdens hun opleiding kennis te laten maken met internationale netwerken en de activiteiten van Moeders voor Moeders en de KNOV.

In mei vertrekt Hanneke naar Amerika waar zij haar stage zal gaan vervullen in het Von Voigtlander Womens hospital in Ann Arbor te Michigan, Amerika. Zij zal ons, op basis van diverse thema’s, regelmatig via blogs en vlogs op de hoogte gaan houden van haar werkzaamheden. Ben jij ook zo benieuwd hoe de stage Hanneke gaat bevallen? Volg haar dan vanaf mei via onze website.

Wij wensen Hanneke heel veel succes en plezier tijdens haar stage!


geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@Martino_1988 Heel erg vervelend! Ik heb een melding gemaakt en er zal contact met jullie worden opgenomen. Excuses voor het ongemak! ^SH

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@Martino_1988 Wat vervelend dat de urine niet is opgehaald gisteren. Zou je ons een dm willen sturen met je adresge… twitter.com/i/web/status/1…