Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Uitreiking tweede Moeders voor Moeders Stagebeurs

06 februari 2019 Uitreiking tweede Moeders voor Moeders Stagebeurs

Met veel plezier laten we weten dat Hanneke, studente aan de Verloskunde Academie Maastricht, de tweede Moeders voor Moeders Stagebeurs heeft gewonnen. Op maandag 4 februari jl. vond de uitreiking plaats op de academie in Maastricht.

De Stagebeurs is beschikbaar gesteld in samenwerking met de KNOV (=Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen) en is bedoeld voor studenten verloskunde die in het schooljaar 2018-2019 stage gaan lopen in het buitenland. Het doel van de Stagebeurs is om studenten al tijdens hun opleiding kennis te laten maken met internationale netwerken en de activiteiten van Moeders voor Moeders en de KNOV.

In mei vertrekt Hanneke naar Amerika waar zij haar stage zal gaan vervullen in het Von Voigtlander Womens hospital in Ann Arbor te Michigan, Amerika. Zij zal ons, op basis van diverse thema’s, regelmatig via blogs en vlogs op de hoogte gaan houden van haar werkzaamheden. Ben jij ook zo benieuwd hoe de stage Hanneke gaat bevallen? Volg haar dan vanaf mei via onze website.

Wij wensen Hanneke heel veel succes en plezier tijdens haar stage!


geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Maak kennis met Hanneke, een energieke en vrolijke meid van 20 jaar. Hanneke studeert aan de Academie Verloskunde M… twitter.com/i/web/status/1…

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Wil jij graag aan de slag als informatrice voor Moeders voor Moeders? Check snel onze website voor de openstaande v… twitter.com/i/web/status/1…