Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Wij steunen de stichting midwives4mothers in de strijd voor veilig moederschap

09 december 2013 Wij steunen de stichting midwives4mothers in de strijd voor veilig moederschap

De stichting midwives4mothers (m4m) is een zelfstandige stichting die in 2010 is opgericht door de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Samen met andere beroepsorganisaties van verloskundigen biedt m4m verloskundigen middelen aan om zich in te zetten voor veilig moederschap wereldwijd.

De stichting midwives4mothers heeft tot doel om kinder- en moedersterfte wereldwijd onder de aandacht te brengen en terug te dringen. Daarom stimuleert midwives4mothers de uitwisseling van verloskundige expertise tussen Nederland en één of een beperkt aantal geselecteerde landen (twin2twin project) .

Met het twin2twin project zet m4m zich in voor het verminderen van moedersterfte. Het meehelpen aan de ontwikkeling van een sterke beroepsgroep van verloskundigen is de basis voor goede verloskundige zorg. Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met zusterorganisaties in andere landen draagt m4m actief bij aan het terugdringen van ziekte en sterfte van vrouwen en baby's.

Deze maand hebben Moeders voor Moeders en de stichting midwives4mothers onder het toeziend oog van de Koninklijke Organisatie van Verloskundigen (KNOV) een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Door deze overeenkomst draagt Moeders voor Moeders op substantiële wijze bij aan het realiseren van de doelstellingen van midwives4mothers.

Meer informatie over m4m en KNOV is te vinden op hun websites: http://midwives4mothers.nl/ en http://www.knov.nl.

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@Martino_1988 Heel erg vervelend! Ik heb een melding gemaakt en er zal contact met jullie worden opgenomen. Excuses voor het ongemak! ^SH

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@Martino_1988 Wat vervelend dat de urine niet is opgehaald gisteren. Zou je ons een dm willen sturen met je adresge… twitter.com/i/web/status/1…