Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Moeders voor Moeders last een zomerpauze in

26 juni 2018 Moeders voor Moeders last een zomerpauze in

Jaarlijks nemen vele pril zwangere vrouwen deel aan Moeders voor Moeders om stellen met vruchtbaarheidsproblemen te helpen. De inzameling van urine verloopt dan ook succesvol. De vraag naar hCG is echter in de laatste jaren geleidelijk iets afgenomen waardoor de voorraad is opgelopen en een aanpassing noodzakelijk is. Om de voorraad weer in balans te brengen dient de urine inzameling tijdelijk iets te worden teruggebracht. 

Om deze reden zal Moeders voor Moeders de urine inzameling in de weken 30 tot en met 34 (dat is van 23 juli t/m 26 augustus) met een zomerpauze onderbreken. Dit betekent dat we gedurende deze periode geen urine zullen ophalen bij onze deelneemsters. Uiteraard blijft aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders tijdens de zomerpauze gewoon mogelijk. 

In week 34 (dat is van 20 t/m 26 augustus) starten we weer met het uitreiken van de lege flessen en vanaf week 35 zal de urine inzameling worden hervat.

Tijdens de zomerpauze zijn wij in de periode van 23 juli t/m 19 augustus telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. 

Mocht je naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door middel van een gratis telefoontje naar 0800 – 022 80 70 of stuur een e-mail naar info@moedersvoormoeders.nl. Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe!


geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Word jij de nieuwe informatrice voor regio Noord-Noordwest Groningen? Meer info via ow.ly/pgcK30g0SgE #vacature #moedersvoormoeders