Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Slimmer Zwanger

Slimmer Zwanger

Hoera, in verwachting! Maar… wat nu? Slimmer Zwanger geeft antwoord.

Ken je dat? Jullie hebben het blije nieuws over je zwangerschap net verteld en nu regent het – goedbedoelde – adviezen. Over voeding ‘Alléén voorverpakte vis!’, jouw lichaam ’Meteen beginnen met smeren tegen striae!’, sporten ‘Wel doen, maar denk erom, niet té intensief!’ en duizend en één andere tips over borstvoeding, misselijkheid, matrasjes, crèche, commodes en luiers… Fijn natuurlijk, maar ook verwarrend. Want wat is waar? Gelukkig kan je vertrouwen op Slimmer Zwanger, jouw online zwangerschapscoach. Bewezen tips helpen jou om gezond zwanger te zijn. En dat is echt het allerbest voor jouw kleintje op komst.

Gezond zwanger zijn doe je samen met Slimmer Zwanger!
Voor je kindje op komst ben je nu al de beste moeder als je ervoor zorgt dat je gezond in verwachting bent. Want weet je wat het voor je baby betekent als je de adviezen van Slimmer Zwanger opvolgt? Tot 280% meer kans op gezonde groei van de baby, tot 70% minder kans op een open ruggetje en tot 60% minder kans op een aangeboren hartafwijking.

Elke week nieuwe tips op je persoonlijk dashboard
Doe je mee aan Slimmer Zwanger, dan krijg je elke week nieuwe tips, recepten en updates over je zwangerschap. Ook ontvang je e-mails met leuke info, weetjes en kortingsacties. Zo hou jij het makkelijk vol om gezond zwanger te zijn. Via je persoonlijk dashboard heb je – in een beveiligde omgeving – toegang tot het forum waar je met andere Slimmer Zwanger deelnemers kunt chatten. Je volgt de ontwikkeling van jullie kindje, wordt beloond met leuke aanbiedingen en krijgt telkens van onze Slimmer Zwanger experts de juiste boost om het vol te houden. Als je begint vóór week 14 van je zwangerschap, haal je het maximale uit Slimmer Zwanger en vergroot je de kans dat jouw baby gezond wordt geboren. 

Wil je graag gezond zwanger zijn? Check www.slimmerzwanger.nl

Slimmer Zwanger
geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Maak kennis met Hanneke, een energieke en vrolijke meid van 20 jaar. Hanneke studeert aan de Academie Verloskunde M… twitter.com/i/web/status/1…

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Wil jij graag aan de slag als informatrice voor Moeders voor Moeders? Check snel onze website voor de openstaande v… twitter.com/i/web/status/1…