Laat je verwennen

Tijdens de zwangerschap gebeurt er heel veel met je lichaam. De hormonen gieren door je lijf en je kan je nogal eens onzeker voelen. Eén verkeerde opmerking van iemand in je omgeving en je barst in tranen uit. Het hoort er allemaal bij, maar blijf hier wel over praten. Je lichaam is hard aan het werk, je mag je dus best wat extra laten verwennen.

Sara met gezichtsmasker

Onzeker

Een zwangerschap is en blijft spannend. Het is heel belangrijk dat je je onzekerheid hierover niet op gaat kroppen. Stress is namelijk niet goed voor je baby. Praat erover met je partner, je ouders of een vriendin, dit kan echt opluchten. Mocht je behoefte hebben aan deskundige hulp, raadpleeg dan een arts of verloskundige.

Hulp aannemen

Met name in de eerste drie maanden van de zwangerschap kun je erg vermoeid en misselijk zijn. Je lichaam is hard aan het werk, het moet namelijk ineens voor twee (of meer) werken. Voel je daarom niet bezwaard als ouders of vriendinnen aanbieden om een keertje te koken of om je op een andere manier te helpen. Je partner mag in deze periode ook best wat extra huishoudelijke taken op zich nemen. Ook al zie je misschien nog niet dat je dat je zwanger bent, je lichaam heeft echt wat extra rust nodig! Je verdient het om extra verwend te worden.

Verwen jezelf

Vanaf het tweede trimester zul je merken dat de vermoeidheid en misselijkheid minder worden en dat je weer meer energie krijgt. Om jezelf te verwennen en om er tijdens je zwangerschap altijd verzorgd uit te zien kun je met All About the Base je eenvoudig en snel opmaken. En na de geboorte van je kindje gaat de pouch zo, hop!, je luiertas in. Een echte must have dus voor alle Supermoms (to be). Gebruik de kortingscode MVM20 voor 20% korting op de aankoop van een complete pouch.