Moeders voor Moeders klein hartje

Telefonische bereikbaarheid van het Contactcenter

13 mei 2024

Vanwege een teamuitje is het Contactcenter op donderdag 16 mei a.s. van 11.15 uur tot 17.00 uur telefonisch niet bereikbaar.

lees meer

Geldigheid Prénatal kortingsvouchers

22 jan 2024

In het welkomstpakket dat deelneemsters aan Moeders voor Moeders aan de start van hun deelname ontvangen zit onder andere een kortingsvoucher van Prénatal. Op sommige vouchers staat momenteel nog een geldigheidsdatum van 31 december 2023. De vouchers zijn echter nog te gebruiken tot en met 31 mei 2024, zowel online op www.prénatal.nl als in de Prénatal winkels. Excuses voor het eventuele ongemak.

lees meer
Prénatal Voucher
Vraagteken

Reactie naar aanleiding van de uitzending Keuringsdienst van Waarde d.d. 3 oktober 2023

03 okt 2023

Op dinsdag 3 oktober heeft de Keuringsdienst van Waarde in hun programma aandacht besteed aan producten die in de bio-industrie worden gebruikt om o.a. varkens sneller drachtig te maken. Hierin werden producten genoemd waarbij werd aangegeven dat deze middelen hCG bevatten dat uit de urine van zwangere vrouwen komt.

lees meer

Urine inzameling nog steeds heel belangrijk

23 nov 2023

Ondanks dat er synthetische vruchtbaarheidsmedicijnen bestaan blijft de beschikbaarheid van vruchtbaarheidsmedicijnen op basis van natuurlijk hCG nog steeds heel erg belangrijk. In een interview met Topic Talks vertelt Judith Versteegh waarom dat zo is en hoe Moeders voor Moeders hier aan bijdraagt.

lees meer
Loes 07[2]
Sara Route Probleem[88]

Wat gebeurt er met mijn urine?

01 mei 2023

“Wat gebeurt er met mijn urine”? Deze vraag wordt regelmatig aan ons gesteld en willen we uiteraard graag beantwoorden.

lees meer