Geluk kun je delen

Moeders voor Moeders zamelt urine in van pril zwangere vrouwen, waaruit het hCG-hormoon wordt gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Als zwangere vrouw kun je dus andere vrouwen helpen om ook zwanger te worden. En daar zijn wij, en alle toekomstige moeders, jou super dankbaar voor!

play_btn
Moeders voor Moeders vrouwen
close_btn
close_btn

"Ik wilde graag meedoen, om anderen te helpen"

Toen ik 31 was wilden we graag kinderen. Gelukkig ging het bij ons vrij snel en was ik 3 maanden later zwanger. Omdat het me zo verschrikkelijk lijkt wanneer het niet lukt, wilde ik graag meedoen aan Moeders voor Moeders, om andere vrouwen te helpen.

lees het verhaal

"Ik weet hoe belangrijk een deelname is"

Zelf ben ik zwanger geworden dankzij IUI, waarbij ik ook gebruik heb gemaakt van hormoonspuiten met het hormoon dat in de urine zit die Moeders voor Moeders verzameld. Ik weet dus uit eigen ervaring hoe belangrijk een deelname kan zijn.

lees het verhaal

"Ik heb bij elke zwangerschap meegedaan"

Ik gun het andere vrouwen ook dat zij zwanger mogen raken en moeder mogen worden. Daarom heb ik bij elke zwangerschap meegedaan aan Moeders voor Moeders. Het is voor mij een kleine moeite, maar kan voor een ander heel veel opleveren.

lees het verhaal

Actuele nieuwsberichten

190716 PRN PURE 6702 Petrademunck HR Bewerkt

Wie jarig is trakteert!

05 nov 2021

Moeders voor Moeders is jarig en dat vieren we graag samen met jou! Ben je nog geen 12 weken zwanger? Meld je dan aan voor deelname aan Moeders voor Moeders. Je maakt dan kans op een Prénatal giftcard ter waarde van € 20,-.

lees meer

Moeders voor Moeders bestaat 90 jaar!

01 okt 2021

Het is negentig jaar geleden dat Moeders voor Moeders begon met het inzamelen van urine van pril zwangere vrouwen. Ons negentigjarig jubileum is een mijlpaal waar we enorm trots op zijn. In al die jaren hebben vele pril zwangere vrouwen deelgenomen aan Moeders voor Moeders en daar zijn we heel dankbaar voor.

lees meer
Sara Friends 90Jaar 032
close_btn
close_btn
app image

Hoera! Een nieuwe app

Met de gloednieuwe Moeders voor Moeders app haal je nóg meer uit je account! Zo is het flipboekje verbeterd, krijg je nog uitgebreider informatie over de groei van je kindje, is de checklist nu per week ingedeeld en zit de app boordevol verrassingen. Je kunt jouw dagboek nu zelfs laten afdrukken.
Is dat geen prachtig aandenken? Download vandaag nog de nieuwe app en ga aan de slag!

Met de gloednieuwe Moeders voor Moeders app haal je nóg meer uit je account! Download vandaag nog de nieuwe app en ga aan de slag!