Zwanger? Deel jouw geluk

Moeders voor Moeders is onderdeel van het farmaceutische bedrijf Aspen API en zamelt urine in van pril zwangere vrouwen, waaruit het hCG-hormoon wordt gewonnen. Dit hormoon wordt door verschillende farmaceutische bedrijven gebruikt voor het produceren van medicijnen die worden gebruikt bij humane vruchtbaarheidsbehandelingen. Als zwangere vrouw kun je dus andere vrouwen helpen om ook zwanger te worden. En daar zijn wij, en alle toekomstige moeders, jou super dankbaar voor! Meedoen met Moeders voor Moeders kan van de 6e tot en met de 16e week van de zwangerschap. In deze periode bevat je urine namelijk het meeste hCG-hormoon. Aanmelden is mogelijk tot en met de 11e week.

Voor de productie van vruchtbaarheidsmedicijnen is heel veel urine nodig. Letterlijk elke druppel telt! Daarom is Moeders voor Moeders dringend op zoek naar zwangere vrouwen die hun urine willen doneren.

play_btn
close_btn
close_btn

"Een heel kleine moeite waar je heel veel mee kan bereiken"

Bij mijn eerste zwangerschap kreeg ik van de verloskundige een folder over Moeders voor Moeders. Ik kende het op dat moment niet, maar het sprak mij wel meteen aan. In mijn omgeving waren er vrouwen voor wie zwanger worden niet vanzelfsprekend was, terwijl ik dat geluk wel had. Ik voelde dat ik iets terug wilde geven.

lees het verhaal

"Natuurlijk doe ik mee!"

Ik hoorde over Moeders voor Moeders tijdens het bezoek aan de verloskundige. Ik zei gelijk: ‘Stop maar, stop maar, natuurlijk doe ik mee. Waar kan ik mij aanmelden?’ Je kunt andere vrouwen helpen met dat te bereiken wat jou al gelukt is. Hoe bijzonder is dit!

lees het verhaal

Felicia

Zelf ben ik zwanger geworden dankzij IUI, waarbij ik ook gebruik heb gemaakt van hormoonspuiten met het hormoon dat in de urine zit die Moeders voor Moeders verzameld. Ik weet dus uit eigen ervaring hoe belangrijk een deelname kan zijn.

lees het verhaal

Linda

Ik gun het andere vrouwen ook dat zij zwanger mogen raken en moeder mogen worden. Daarom heb ik bij elke zwangerschap meegedaan aan Moeders voor Moeders. Het is voor mij een kleine moeite, maar kan voor een ander heel veel opleveren.

lees het verhaal

Actuele nieuwsberichten

Loes 07[2]

Urine inzameling nog steeds heel belangrijk

23 nov 2023

Ondanks dat er synthetische vruchtbaarheidsmedicijnen bestaan blijft de beschikbaarheid van vruchtbaarheidsmedicijnen op basis van natuurlijk hCG nog steeds heel erg belangrijk. In een interview met Topic Talks vertelt Judith Versteegh waarom dat zo is en hoe Moeders voor Moeders hier aan bijdraagt.

lees meer

Reactie naar aanleiding van de uitzending Keuringsdienst van Waarde d.d. 3 oktober 2023

03 okt 2023

Op dinsdag 3 oktober heeft de Keuringsdienst van Waarde in hun programma aandacht besteed aan producten die in de bio-industrie worden gebruikt om o.a. varkens sneller drachtig te maken. Hierin werden producten genoemd waarbij werd aangegeven dat deze middelen hCG bevatten dat uit de urine van zwangere vrouwen komt.

lees meer
Vraagteken
close_btn
close_btn
app image

Hoera! Een nieuwe app

Met de gloednieuwe Moeders voor Moeders app haal je nóg meer uit je account! Zo is het flipboekje verbeterd, krijg je nog uitgebreider informatie over de groei van je kindje, is de checklist nu per week ingedeeld en zit de app boordevol verrassingen. Je kunt jouw zwangerschapsdagboek nu zelfs laten afdrukken. Is dat geen prachtig aandenken? Download vandaag nog de nieuwe app en ga aan de slag!

Met de gloednieuwe Moeders voor Moeders app haal je nóg meer uit je account! Download vandaag nog de nieuwe app en ga aan de slag!