Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

En dan is het zover....

Het inschrijf gesprek was zo bijzonder en mooi!

Annemarie Killaars

Al 11 jaar werk ik met heel veel plezier bij Moeders voor Moeders. Al 11 jaar kom ik bij heel veel pril zwangeren thuis om ze in te schrijven en alles uit te leggen. Heel vaak krijg ik dan de vraag: heb je zelf ook kinderen. Trots vertel ik dan, dat ik 2 dochters heb. Soms krijg ik dan een voorzichtige vraag of ik ook al oma ben. En steevast is mijn antwoord....nee nog niet.

Heel vaak kwam het gesprek op het bekend maken van de zwangerschap. Iedere deelneemster had een eigen idee daarover en vele ideeen heb ik gehoord. Mijn oudste dochter Charlotte is dus eigenlijk opgegroeid met Moeders voor Moeders. Vanaf haar 14e jaar, doe ik dit werk al. Aangezien ik beroepsgeheim had werd er niks verteld over de zwangeren/adressen die ik bezocht. Alleen wisten ze thuis of ik naar Venlo, Panningen of Roermond was geweest. Maar wat Moeders voor Moeders doet, dat heeft ze altijd geweten.

Charlotte kwam in de leeftijd dat vriendinnen of collega's zwanger werden en als ze dat dan trots aan mij  vertelde, dan moest ik lachen want regelmatig wist ik dit al.

Vorig jaar liet Charlotte wel eens vallen, dat ze samen met haar partner wel eens dachten aan pappa en mamma worden. Ik schrok, oei ik oma worden???? Was ik er klaar voor?  Ik denk het wel, maar het kon nog wel even duren en heej, als het zover was had ik nog minstens een dik half jaar om eraan te wennen. Maar hoe zou dat gaan? Zou ik haar in mogen schrijven, of zou een collega informatrice dat doen.....

Het werd vaderdag. Charlotte moest werken en ze zouden later in de middag komen en bij ons blijven eten. Omdat mijn man een nieuwe baan heeft had ze voor hem een lunchbox  gekocht. Daarna kreeg hij een klein ingepakt doosje. Ik zag het en dacht gelijk....zal het, nee dat kan toch niet...het papiertje ging eraf en ja hoor. Het welbekende doosje van MvM met een test met een overduidelijke super vette donkere streep.

We waren zo ongelooflijk blij.....tranen, lachen, felicitaties....wat een mooi kado.
Ze had via een collega informatrice een test en bewaardoosje geregeld om ons te verrassen en het was een echte verrassing.

En ik mag haar inschrijven. Mijn eigen dochter van 25 jaar.....zij gaat nu ook plassen voor de vrouwen die graag mamma willen worden, net als ik 26 jaar geleden heb gedaan. Het inschrijf gesprek was zo bijzonder en mooi.

Groetjes van Annemarie

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh

meer bijzondere verhalen
_moedersvoormoeders.nl_003731_angela-kers.jpg (2)

Ik was zo gelukkig en blij!

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_003744_brenda-meeuwsen-img-20191105-wa0012-002.jpg (2)
Ik ben blij dat ik het heb mogen terug doen!... lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_002794_geerke.jpg (1)

"Aan alle dames die in de MMM zitten om zwanger te raken: zet hem op en vecht door!!"

lees verhaal