Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Inge

Ik hoop ook deze keer weer iemand blij te hebben kunnen maken met mijn hCG'tjes

_moedersvoormoeders.nl_003371_inge-vaz.jpg (2)

Begin Augustus laat ik m'n spiraal verwijderen, we willen toch nog een kindje. Op een een kleine bloeding in de dagen na de verwijdering, blijft mijn menstruatie uit. Half oktober blijkt waarom; ZWANGER. Voor de derde keer. Ik had het niet door gehad, mijn man, collega en beste vriendin zeiden het elk in dezelfde week. Wel dolbij natuurlijk, maar hoe ver zou ik zijn? Vast een week of 4, 5, maximaal, terugrekenend. Ik maak een afspraak voor een termijnecho, volgens de planning vrij 'vroeg', in de 10e week.

Een andere collega krijgt een miskraam met 10 weken, een lesbisch stel dat ik ken probeert via IVF zwanger te raken en het lukt maar niet. Ik realiseer me; Moeders voor Moeders! Deze keer helemaal vergeten, ik ben al bijna 10 weken en meld me nu pas aan, helaas. De vorige twee keer heb ik fanatiek geplast, deze keer dus wat later en met wat vertraging, maar wel blij dat het me alsnog op tijd te binnen schoot. Beter laat dan nooit. Bij de intake nemen we het voor de zekerheid wat ruim, ik mag door plassen tot 18 december.

Op de termijnecho worden we dubbel verrast; ik ben al ruim 13 weken op dat moment en... De legendarische uitspraak; "Hoeveel is 1+1?" Jawel, spontaan zwanger van een tweeling. Daarbij hopelijk ook twee keer zoveel hormonen, dus dat maakt voor mij het 'gemiste begin' weer een beetje goed. Ik hoop ook deze ronde weer iemand blij te hebben kunnen maken met mijn hCG'tjes, het zal voor mij echt de laatste keer zijn dat ik deelneem maar ik wens Moeders voor Moeders veel succes en hopelijk blijven de urine-donaties komen! 

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh

meer bijzondere verhalen
_moedersvoormoeders.nl_001656_000921-09-stockfoto.jpg (5)

30 jaar
"Moeders voor Moeders kende ik nog van mijn moeder".

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_001769_valerie-brakel.jpg (2)

25 jaar
"Zwanger zijn en moeder worden is het mooiste wat er is en dat gun ik iedere vrouw die een kinderwens heeft!"

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_001612_000877-ingrid.jpg (2)

"In 2004 heb ik mijn grote liefde leren kennen. In 2006 gingen wij samen wonen en al vrij snel kwam het onderwerp kinderen ter sprake!"

lees verhaal