Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Jennifer

Voor alle vrouwen met een kinderwens, blijf hopen

_moedersvoormoeders.nl_003316_jennifer-dijkstra.jpg (2)

Hallo allemaal ik ben Jennifer, getrouwd met klaas en moeder van 3 prachtige jongens in de leeftijd van 12,10,en 5 jaar. Wij zijn dit jaar 15 jaar getrouwd en 18 jaar samen. Wij hebben bij onze oudste 3 jaar in het ziekenhuis gelopen om zwanger te worden. Onze middelste kwam 2 jaar later, maar bij onze jongste hadden we weer een aantal jaren met medicatie en ziekenhuis. Bij de zwangerschap van onze jongste zag ik in het ziekhuis dat Moeders voor Moeders bestond en heb toen meegedaan. Na ons derde kindje konden we, volgens artsen in het ziekenhuis, niet meer op natuurlijke wijze zwanger worden en ik moest dan volgens de artsen met hormoon spuiten beginnen. Ik wist niet of ik dat wel weer kon na alle rompslomp eromheen en daarom hadden we maar besloten dat we het maar bij onze 3 jongens gingen houden. We waren al erg dankbaar met dit en ja dan had het maar zo moeten zijn en met dat we die keuze hadden gemaakt ging ik in de zomer op vakantie met de jongens naar de camping. 

Nooit heb ik zwangerschapssymptomen gehad of misselijkheidskwalen van de jongens en nu was ik misselijk wilde geen koffie en cola en meerdere dingen. Alle luchtjes waren vreselijk en heb iedere dag boven de wc gehangen. Ik dacht misschien een virus te hebben, ik ben bijna nooit ziek maar goed na thuiskomst van vakantie heb ik onderzoeken laten doen. Mijn urine werd gekweekt en onderzocht, tig testen gedaan maar er kwam niets uit. Vervolgens moest ik hij de gynaecoloog komen voor verder onderzoek en kreeg ik een inwendig onderzoek. We zagen een hartje kloppen, ik was 8 weken zwanger! En behoorlijk in shock, omdat ze ons gezegd hadden dat zwanger worden niet meer op natuurlijke wijze kon en nu toch ?? Ja natuurlijke wijze, er ging op dat moment van alles door me heen, ongeloof, het kon niet, ik moest ruim een week tot besef komen dat ik zwanger was. Na het ziekenhuisbezoek belde ik meteen Moeders voor Moeders dat ik weer mee wilde doen, omdat ik dat eerder ook had gedaan. Ik weet dat het voor veel vrouwen lastig is om zwanger te worden en wilde daarom graag andere vrouwen helpen met deze wens. Nu aanstaande maandag ben ik 15 weken zwanger en dan nog een week urine opvangen voor andere vrouwen en dan zit mijn deelname aan Moeders voor Moeders erop. En dan de rest van onze zwangerschap uitdragen en uitkijken naar ons wonder en wat gaat het worden? Ik heb 8 weken urine opgevangen, wat ik met veel liefde heb gedaan. Ik ben enorm trots dat ik weer mee mocht doen en kan alleen maar zeggen hoe meer hoe beter en voor alle zwangeren onder ons, geniet! En voor alle vrouwen onder ons hou moed en succes met het inzamelen van urine voor Moeders voor Moeders. Geef ook andere vrouwen een kans op dit grote wonder en geluk .

Voor alle vrouwen met een wens, blijf hopen kijk maar naar ons het kan ook zonder medicijnen en wat zijn we dankbaar met ons geweldige wonder. Ik en de jongens hopen stiekem op een meisje en mijn man zegt weer een zoon, maar het allerbelangrijkste is dat alles goed gaat. 

Veel liefs van Jennifer . 

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh

meer bijzondere verhalen
_moedersvoormoeders.nl_002794_geerke.jpg (1)

"Aan alle dames die in de MMM zitten om zwanger te raken: zet hem op en vecht door!!"

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_002802_kim-fluitman.jpg (1)

"Ik kan je niet persoonlijk bedanken, omdat ‘jij’ met zovelen bent, maar dankjewel! dankjewel! dankjewel!"

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_001620_000885-lisette-parnian.jpg (2)

"Dank jullie wel alle lieve mama's!"

lees verhaal