Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Kim

Ik gun iedereen dit geluk!

_moedersvoormoeders.nl_002738_000583-hartjes-xl.png (5)

Ik heb 11x een vruchtbaarheidsbehandeling gehad, ik schrik er zelf wel een beetje van als ik het nu zo opschrijf. 8 Vruchtbaarheidsbehandelingen heb ik nodig gehad om onze zoon te mogen krijgen en nog 3 vruchtbaarheidsbehandelingen had ik nodig om nu 17 weken weer zwanger te mogen zijn van ons 2e wondertje. De injecties met het vruchtbaarheidsmedicijn die ik gebruikte, worden gemaakt uit de urine van zwangere vrouwen. Wat ben ik die vrouwen dankbaar! 

Ik twijfelde dan ook geen seconde om ook te gaan plassen voor Moeders voor Moeders. Kleine moeite, groot gebaar. Wat gun ik iedereen dat geluk wat ik uiteindelijk ook heb mogen krijgen! 

Onverklaarbare onvruchtbaarheid, die na 3 jaar, na veel behandelingen en onderzoeken, uiteindelijk met IVF, dan eindelijk duidelijk werd dat er toch wel een verklaring was dat we maar niet zwanger raakten. De artsen kwamen er eindelijk achter dat de zaadcel niet samensmelt met de eicel, er vindt dus geen bevruchting plaats. Alle onderzoeken van mijn vriend en mij waren telkens helemaal tip top in orde. Er was geen reden dat het zwanger raken niet zou lukken. Er was veel verdriet, maar ook een beetje opluchting. We wisten eindelijk dat het toch niet tussen onze oren zat. Er vindt dus geen bevruchting plaats. 

En ineens was er na alle behandelingen en onderzoeken, de vele spuiten, blauwe plekken en onzekerheid nog maar 1 optie mogelijk om zwanger te worden en dat was een ICSI behandeling. Daarbij injecteren ze een zaadcel in de eicel en hopelijk vindt er dan wel bevruchting plaats. Deze uitdaging zijn we gelukkig nog aan gegaan. Er waren 3 goede bevruchte eicellen ontstaan, waaruit de 1e die teruggeplaatst is onze zoon is geboren. Wat een groot geluk! De andere 2 bevruchte eicellen zijn ingevroren (cryos) en deze hebben we terug laten plaatsen voor een broertje of zusje, maar helaas is daar geen doorgaande zwangerschap uit voort gekomen. 

We zijn weer voor een ICSI-behandeling gegaan en nu ben ik zwanger van ons 2e wondertje. Ik heb geen seconde getwijfeld om weer te gaan plassen voor Moeders voor Moeders. Je bent dan zo blij dat je ook eindelijk mee mag gaan plassen! Voor veel plassende moeders klinkt het misschien heel gewoon, maar wensmoeders willen vaak zo graag eens een keer mee plassen! Ik gun iedereen dit geluk! En nogmaals bedankt plassende zwangere vrouwen, zonder jullie had ik nooit zoveel injecties met het vruchtbaarheidsmedicijn kunnen spuiten! 

 

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh

meer bijzondere verhalen
_moedersvoormoeders.nl_001620_000885-lisette-parnian.jpg (2)

"Dank jullie wel alle lieve mama's!"

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_003713_lydia-post-steenbergen.jpg (2)

Ik wilde maar 1 ding doen en dat was meehelpen aan Moeders voor Moeders

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_003316_jennifer-dijkstra.jpg (2)

Voor alle vrouwen met een kinderwens, blijf hopen

lees verhaal