Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Lisette

"Dank jullie wel alle lieve mama's!"

_moedersvoormoeders.nl_001620_000885-lisette-parnian.jpg (2)

Onze kinderwens begon al in 2002. Mijn man en ik waren net gaan samenwonen en wisten het zeker: wij willen papa en mama worden. Heel naïef denk je dan dat je heel snel wel zwanger wordt en dat je een jaar later vast en zeker een kindje hebt. Maar helaas was dat in ons geval niet zo. Wij raakten wel zwanger na een half jaar, maar met 5,5 week ging het al mis. 

Toen we een jaar verder waren hebben we wat kleine onderzoekjes laten doen. Er bleek niets mis te zijn met mijn man dus we dachten we proberen het nog een jaar. Jaar na jaar raakten we wel een aantal keer zwanger maar met 5,5 week stopte het steeds weer. Ziekenhuizen stuurden ons steeds weer naar huis met de mededeling 'je kan zwanger worden dus probeer het nog maar een jaar'. Er waren wel kleine dingetjes bij mij gevonden maar niets noemenswaardig. In 2011 waren we het zo zat dat we naar België zijn gegaan. Daar bleek dat ik antistoffen tegen sperma aanmaakte en dus ook tegen een embryo. En mijn eileiders waren door alle miskramen (inmiddels 6 bewezen miskramen) wat vernauwd. IVF zou de beste optie zijn en we gingen ervoor. Met mijn medisch dossier ben ik vervolgens hier naar een plaatselijk ziekenhuis gegaan die mij direct wilde volgen. Ook heb ik mijn huisarts op de hoogte gebracht van mijn totale medische dossier. Want mocht ik per ongeluk toch spontaan zwanger raken dan kon ik proberen nog prednison en utrogestan te gebruiken. 

In oktober 2011 konden we beginnen met IVF. Wat ben ik dankbaar dat er zwangere vrouwen vrijwillig hun urine afstaan. Gelijk bij de eerste IVF behandeling was ik zwanger. Er waren 3 embryo's. Ons eerste kindje is in juli 2012 geboren, een prachtige dochter. Ontzettend dankbaar zijn we dat we in december 2014 ons tweede kindje mogen verwachten. Ook nu hebben we weer dankbaar gebruik gemaakt van de medicijnen waar Moeder voor Moeders de urine voor inzamelt. En daarom doe ik nu ook mee met het verzamelen van urine. Hopelijk leidt onze zwangerschap weer naar een zwangerschap bij andere stellen waar een kindje ook net zo gewenst is als bij ons. Dank jullie wel alle lieve mama's!

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh

meer bijzondere verhalen
_moedersvoormoeders.nl_003316_jennifer-dijkstra.jpg (2)

Voor alle vrouwen met een kinderwens, blijf hopen

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_003488_roxanne-humme-mvm-002.jpg (2)

Zonder Moeders voor Moeders had dit nooit mogelijk geweest

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_003731_angela-kers.jpg (2)

Ik was zo gelukkig en blij!

lees verhaal