Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Marjolein

30 jaar
"Moeders voor Moeders kende ik nog van mijn moeder".

_moedersvoormoeders.nl_001656_000921-09-stockfoto.jpg (5)

Twee jaar zijn we bezig geweest. Testjes, uitstrijkjes, temperaturen en de hele mikmak. Met een bruiloft en een verhuizing voor de deur hebben we het toen uiteindelijk maar "opgegeven" tot alles weer rustig was. En toen, nog geen maand voor de verhuisdatum lagen we samen in bed: "Schat, ik had toch vorige week al ongesteld moeten zijn?" Toen ik vervolgens ook nog bijna gestrekt ging op mijn werk vanwege zoutgebrek hebben we 's middags toch maar een testje gedaan. En, ja hoor, twee streepjes! Plannen veranderen, het werd dingen regelen geblazen. Wat een timing en wat heerlijk! Moeders voor Moeders kende ik nog van mijn moeder. Zij deed toen ze zwanger was van mij ook mee en kreeg destijds voor haar bijdrage mijn geboortebordje cadeau. Tijdens mijn vorige zwangerschap kwamen we er te laat achter maar dit keer wilde ik zeker meedoen. God, wat was ik benauwd toen de informatrice met haar testje kwam. Ik was er 100% zeker van dat de test negatief zou uitslaan, maar gelukkig verschenen ook nu de felbegeerde twee streepjes.

Nadat ik de flessen en kannetjes had ontvangen kon de plasfun beginnen. Eerlijk is eerlijk, soms werd ik er doodmoe van en wou ik dat het maar snel over was. Het was ook niet handig dat we twee weken lang hele dagen bouwvakkers over de vloer hadden en de wc geen licht had, zodat de deur open moest blijven staan. De flessen kwamen maar niet vol. Maar nu de verbouwing eenmaal achter de rug is, is de sport om de flessen zo snel mogelijk te vullen weer op volle gang en vind ik het stiekem toch ergens wel jammer dat ik na de laatste echo ineens twee weken verder blijk te zijn dan gedacht. En dat dit dus twee weken minder plassen voor Moeders voor Moeders betekent. 

30 jaar geleden maakte mijn moeders daad zo'n indruk op mij dat ik het al jaren tegen iedere zwangere in mijn omgeving vertel, en nu is het dan eindelijk mijn beurt. Die paar weken van nachtelijke mis plasjes op de vingers zijn het meer dan waard!

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh

meer bijzondere verhalen
_moedersvoormoeders.nl_003385_linseyruiter-img-20180302-wa0011.jpg (2)

Dankzij de hulp van hormonen is onze grootste droom uitgekomen!

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_001608_000873-foto-rianne.jpg (2)

"Na 3 ICSI-pogingen is ons leven verrijkt met een prachtige zoon. Wat een rijkdom!"

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_003493_athina-leemans.png (2)

Ik gun andere vrouwen hetzelfde geluk dat ik heb!

lees verhaal