Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Roos

"Dankzij Moeders voor Moeders mama van twee kids"

_moedersvoormoeders.nl_002726_boekkaftpic.jpg (2)

Ik ben Roos en ben dankzij Moeders voor Moeders mama van twee kids. Het verhaal is te lang om uit te schrijven maar ik zal het in het kort uitleggen. Na 3 jaar met enorm veel onderzoeken en ziekenhuizen lopen waarin heel veel tegen zat en waarin ik drie miskramen kreeg binnen een half jaar tijd, kreeg ik Clomid. Een middel wat ervoor zorgt dat het vruchtje zich beter in kan nestelen.

Toen ik eindelijk ‘goed’ zwanger bleek waren er twee vruchtjes te zien, maar een overleed in de baarmoeder. Na vier vlinders en heel veel verdriet kregen we met 36 weken, door acuut HELPP Syndroom, een meisje. Ondanks dat voor, tijdens en na de zwangerschap alles gecompliceerd verliep wilde we heel graag een broertje of zusje voor onze dochter. Door middel van Clomid raakte ik na enige tijd zwanger van de tweede. Na wederom ernstige complicaties en fouten van het ziekenhuis beviel ik met 33 weken van een gezonde dochter. Deze bevalling heeft mij bijna het leven gekost, maar ik haalde het! Onze dochters doen het gelukkig ook heel erg goed . Over alle ervaringen heb een boek geschreven, in eerste instantie voor hun.

Onder enorme stimulans heb ik het uitgegeven onder de naam “Kinderen KRIJG je!”. Niet alleen om mijn verhaal te delen en anderen een hart onder de riem te steken, maar zeker ook omdat er nog zoveel misgaat in ziekenhuizen, door medici, en de slechte begeleiding bij het rouwproces van miskramen. Ik ben ervan overtuigd dat erfelijkheid een rol speelt (bij ons ben ik de 5e op rij) maar medici blijven beweren dat het niet zo is. De invloed van HELPP op een bevalling bijna niet overleven is er wel degelijk, maar wordt heel erg onderschat. Ik heb na deze ervaring geen enkele begeleiding gehad en dit heeft wel degelijk consequenties voor de rest van mijn leven. Er kan echt nog zoveel verbeterd worden!

Helaas mocht ik door bloedtransfusies na mijn eerste bevalling tijdens de tweede zwangerschap Moeders voor Moeders niet meer steunen. Wat vond ik dat erg! Maar ik beloofde mezelf wel om me op een andere manier in te blijven zetten. Door steeds de naam te blijven noemen van een enorm goed initiatief! Want kinderen neem je niet, die KRIJG je!

 Wil je het hele verhaal van Roos lezen? Haar boek kun je hier bestellen.

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh

meer bijzondere verhalen
_moedersvoormoeders.nl_003371_inge-vaz.jpg (2)

Ik hoop ook deze keer weer iemand blij te hebben kunnen maken met mijn hCG'tjes

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_001774_tamara-kanders.jpg (2)

28 jaar
"Waarom nog twijfelen? Meld je aan!"

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_003328_shirley-jans-wijkman.jpg (2)

Ik ben iedereen zo dankbaar die hieraan heeft bijgedragen en het mede mogelijk heeft gemaakt om mijn kinderwens in vervulling te brengen!

lees verhaal