Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Shirley

Ik ben iedereen zo dankbaar die hieraan heeft bijgedragen en het mede mogelijk heeft gemaakt om mijn kinderwens in vervulling te brengen!

_moedersvoormoeders.nl_003328_shirley-jans-wijkman.jpg (2)

In mijn gehele leven heb ik een kinderwens gehad. Het liefste wilde ik 2 kindjes. Toen het eenmaal zover was, ben ik spontaan zwanger geraakt van de eerste (een meisje, genaamd Lotte). Mijn dochtertje is met een keizersnede ter wereld gekomen.

Op advies van de gynaecoloog heb ik een jaar gewacht met een nieuwe zwangerschap, i.v.m. het litteken. Dus toen mijn dochter 1 jaar oud was, ben ik gestopt met anticonceptie.

Echter bleef een menstruatie uit. 9 maanden lang ben ik niet ongesteld geworden en heb dus ook geen eisprong gehad. Allerlei gedachten spookten door mijn hoofd. Zou ik in de overgang zijn? Zou ik onvruchtbaar zijn? Uiteindelijk heb ik na een half jaar de huisarts ingeschakeld en die heeft me, na nog e.e.a. geprobeerd te hebben, doorverwezen naar de gynaecoloog. Na de nodige tests en onderzoeken bleek dat mijn hypofyse (onderdeel in de hersenen) geen signaal/hormonen afgaf aan mijn baarmoeder om een eisprong aan te maken. Daarom heb ik medicatie gekregen (Clomid) om een eisprong op te wekken.

Toen ik eenmaal dit medicijn kreeg, sloeg het verbazingwekkend goed aan. Binnen 2 maanden was ik zwanger! En nu, een jaar na het starten van de medicatie, zit ik met een prachtige zoon in mijn handen, genaamd Arne!

Ik ben iedereen zo dankbaar die hieraan heeft bijgedragen en het mede mogelijk heeft gemaakt om mijn kinderwens in vervulling te brengen!

Toen ik eenmaal zwanger was, heb ik zelf ook besloten om deel te nemen aan moeders voor moeders. Dit vanwege mijn persoonlijke verhaal. Zo kon ik in ieder geval ook andere vrouwen helpen die in hetzelfde schuitje zitten. 

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh

meer bijzondere verhalen
_moedersvoormoeders.nl_002738_000583-hartjes-xl.png (4)

Dankzij de moeders die mij voor zijn gegaan ben ik zwanger geraakt van een tweeling!

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_001662_000927-12-stockfoto.jpg (3)

"Vol overgave ga ik ook deze ronde weer veel plassen voor Moeders voor Moeders!"

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_001786_arianna-van-ham.jpg (2)

34 jaar
"Bij elke plas denk ik aan jullie!"

lees verhaal