Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Tamara

28 jaar
"Waarom nog twijfelen? Meld je aan!"

_moedersvoormoeders.nl_001774_tamara-kanders.jpg (2)

Ja, Moeders voor Moeders, de één kent het de ander niet. Toen ik via een vriendin hoorde dat zij aan Moeders voor Moeders meedeed twijfelde ik dan ook geen moment, toen ik wist dat ik zwanger was, om me erin te verdiepen. Helaas liep mijn eerste zwangerschap in de 6e week af in een miskraam en heb ik me uiteindelijk niet aan kunnen melden.

Des te zekerder was ik toen ik voor de tweede keer zwanger raakte. Want voor mij was inmiddels wel duidelijk dat je niet zomaar zwanger wordt, al denken veel mensen dat helaas wel. Met in mijn achterhoofd dat mijn vriendin in een IVF traject zat en het bij mijn broer en schoonzusje ook niet anders kan dan door middel van ICSI wist ik dat ik dit moest doen! In week 6 heb ik mij dan ook gelijk aangemeld bij Moeders voor Moeders want ja, dan maar het maximale eruit halen wat erin zit toch?

Al snel kwam Moeders voor Moeders langs voor uitleg. De uitleg was heel duidelijk en het viel me alles mee. Natuurlijk denk je even ‘pfft elke dag mijn urine opvangen in een kannetje’. Maar wat is nou eigenlijk de moeite? Het bespaart een hoop water en je maakt er andere vrouwen (en mannen) heel erg blij mee! En natuurlijk denk je soms wel eens ‘ik heb niet zoveel zin nu om het op te vangen’ maar het gevoel dat jij het verschil kan maken trekt je echt over de streep om het toch te doen. Soms als ik niet in de mogelijkheid ben om mijn urine op te vangen hoor ik mezelf op het toilet zachtjes ‘sorry’ zeggen, want ik blijf het toch een gemiste kans vinden.

Ik ben nu 6 weken bezig met Moeders voor Moeders en ik heb totaal geen spijt! Door mijn zwangerschapskwaaltjes kan ik helaas zelf mijn urine niet meer in de fles gooien maar vind ik het des te mooier dat mijn vriend het ook belangrijk vindt en zonder pardon deze taak van mij overneemt (misschien teveel informatie maar het bewijst ook maar weer dat mannen trots zijn dat wij het doen!).

Inmiddels ben ik samen met mijn vriendin die in het IVF traject zat 12 weken zwanger en mogen mijn broer en schoonzusje starten met het ICSI traject! En hoe je het ook wend of keert, het idee dat ik eraan heb meegeholpen dat zij dit kunnen doen is mij (en hun) zoveel waard!

Dus waarom nog twijfelen? Meld je aan! 

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Aanmelden voor deelname aan Moeders voor Moeders is gewoon mogelijk. Het intakegesprek met de informatrice wordt t… https://t.co/cKsY3s8JwD

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders zoekt een enthousiaste informatrice woonachtig in Helmond of omgeving. Ben of ken jij de juist… https://t.co/YYWJb1luA1

meer bijzondere verhalen
_moedersvoormoeders.nl_001608_000873-foto-rianne.jpg (2)

"Na 3 ICSI-pogingen is ons leven verrijkt met een prachtige zoon. Wat een rijkdom!"

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_003328_shirley-jans-wijkman.jpg (2)

Ik ben iedereen zo dankbaar die hieraan heeft bijgedragen en het mede mogelijk heeft gemaakt om mijn kinderwens in vervulling te brengen!

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_001656_000921-09-stockfoto.jpg (5)

30 jaar
"Moeders voor Moeders kende ik nog van mijn moeder".

lees verhaal