Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Vivian

30 jaar
"Geef de moed nooit op want bij ons is het ook twee keer gelukt."

_moedersvoormoeders.nl_001730_vivian-visser.png (2)

 Hallo, mijn naam is Vivian en op 1 januari 2010 ben ik gestopt met de pil, want mijn man en ik waren helemaal klaar voor een kindje. Het was nooit echt in me opgekomen dat zwanger worden niet zo vanzelfsprekend was, want als je om je heen kijkt heeft bijna iedereen kinderen toch? Na een jaar oefenen was het bij ons nog niet gelukt. We maakten een afspraak bij de dokter die ons vervolgens door verwees naar het ziekenhuis. Daar begonnen de onderzoeken naar de oorzaak van het niet zwanger worden. Uit de uitslag bleek dat het aan geen van ons beiden lag, maar toch lukte het niet.

Alle IUI pogingen mislukte en uiteindelijk moesten we het gaan proberen met IVF. Ik vond het spuiten verschrikkelijk. Het ging echt voor geen meter. De punctie was ook niet heel erg prettig maar ja, je wilt een kindje dus daar heb je alle pijn en ellende voor over. Na twee spannende weken wachten mochten we testen en ja, we waren zwanger! We hebben gehuild van geluk, dat eindelijk na 2 jaar en negen maanden wachten het dan eindelijk zover was. Daarom bedacht ik me ook geen seconde om mezelf aan te melden voor Moeders voor Moeders. 

We zijn nu de gelukkige ouders van een prachtige zoon en, ik ben na weer een IVF poging bijna vijftien weken zwanger van ons tweede kindje. Uiteraard weer meegedaan met Moeders voor Moeders. Want wat voor moeite is het om je plas even op te vangen zodat je andere vrouwen kunt helpen om ook zwanger te worden. Ik heb zelf ook een paar keer Pregnyl mogen gebruiken en daar ben ik de andere vrouwen ontzettend dankbaar voor. Geef de moed nooit op want bij ons is het ook twee keer gelukt. Iets wat we nooit hadden durven te dromen. 

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh

meer bijzondere verhalen
_moedersvoormoeders.nl_002794_geerke.jpg (1)

"Aan alle dames die in de MMM zitten om zwanger te raken: zet hem op en vecht door!!"

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_001628_000893-natasja.jpg (2)

22 jaar
"Ik hoop dat er meer vrouwen geprikkeld worden om mee te doen, want... plassen moet je toch!!"

lees verhaal
_moedersvoormoeders.nl_003488_roxanne-humme-mvm-002.jpg (2)

Zonder Moeders voor Moeders had dit nooit mogelijk geweest

lees verhaal