media-kit

Welkom in de media-kit van Moeders voor Moeders.

In deze media-kit is verschillende media te vinden die je kunt gebruiken voor de website, social media en mailings. Er zijn diverse teksten en beelden beschikbaar en daarnaast ook animaties, banners en kant en klare social media posts en stories.

De beelden zijn aangevuld met bijbehorende teksten. Onder ‘beelden’ is nog extra beeldmateriaal te vinden en onder ‘teksten’ de teksten die hierbij geplaatst kunnen worden. Onder 'folders' is zowel een pdf-bestand van de Moeders voor Moeders informatiefolder als een link naar onze digitale folder te downloaden. 

Wij waarderen het enorm wanneer je beeldmateriaal en/of folders wilt plaatsen in een (digitale) nieuwsbrief, op de website en/of op social media, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat er voldoende aanmeldingen voor Moeders voor Moeders blijven binnen komen! Want ondanks dat er synthetische vruchtbaarheidsmedicijnen bestaan blijft de beschikbaarheid van vruchtbaarheidsmedicijnen op basis van natuurlijk hCG nog steeds heel erg belangrijk.