close_btn
close_btn

Hoera! Moeders voor Moeders is 90 jaar

Het is feest want Moeders voor Moeders bestaat 90 jaar! Al sinds 1931 zamelen wij urine in van prilzwangere vrouwen om andere vrouwen te helpen ook zwanger te worden. Want geluk kun je delen! Dit doen we samen met jou en daar zijn we jou heel dankbaar voor. En onder het mom van ‘wie jarig is trakteert’ hebben wij de komende periode een aantal leuke verrassingen in petto. Houd onze socials daarom goed in de gaten!

media-kit

Natuurlijk is iedereen die deelneemt aan Moeders voor Moeders een Supermom. Maar we begrijpen dat de stap in deze tijd nét wat groter is en daarom waarderen we het extra. Met de ‘Supermoms’ campagne willen we de moeders die in deze tijd deelnemen, of willen gaan deelnemen, extra aandacht geven. Daarbij hopen we met deze campagne meer aanmeldingen voor Moeders voor Moeders te krijgen. We willen laten zien dat er geen extra risico aan zit om in coronatijd deel te nemen en dat wij hier heel zorgvuldig mee omgaan.

In deze media-kit is alle media te vinden met betrekking tot deze ‘Supermoms’ campagne. De beelden zijn aangevuld met bijbehorende teksten. Onder ‘beelden’ is nog extra beeldmateriaal te vinden en onder ‘teksten’ de teksten die hierbij geplaatst kunnen worden. We zouden het erg op prijs stellen als deze beelden gedeeld worden in de nieuwsbrief van de praktijk, op de website en/of op social media, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat er genoeg aanmeldingen voor Moeders voor Moeders blijven binnen komen!