Maatregelen n.a.v. het coronavirus

17-03-2020

Het coronavirus houdt de gemoederen in ons land flink bezig. Ook bij Moeders voor Moeders zijn we alert en nemen we de maatregelen die nodig zijn om de urine op een veilige en verantwoorde wijze in te blijven zamelen.

01 Flessen

De afgelopen weken hebben we de risico’s in kaart gebracht ten aanzien van de veiligheid van het hCG-hormoon dat wij isoleren uit de urine van de deelneemsters aan Moeders voor Moeders. Gebleken is dat wanneer een deelneemster besmet zou zijn met het coronavirus de veiligheid van het hCG eindproduct in het geheel niet in het geding is.

We hebben echter besloten om bij deelneemsters die besmet zijn met het coronavirus of die gezinsleden hebben die besmet zijn, de deelname tijdelijk stop te zetten om mogelijke verspreiding van het virus te voorkomen. De veiligheid en de gezondheid van onze deelneemsters en chauffeurs staan immers voorop! Na de quarantaine periode kan de deelname weer worden hervat.

Deelneemsters die niet besmet zijn met het coronavirus, en waarvan ook gezinsleden niet besmet zijn kunnen hun urine gewoon blijven doneren. Om de continuïteit van het transport te kunnen waarborgen hebben wij de ophaaltijden verruimd van 8.00 tot 19.00 uur. Voor deelneemsters in Amsterdam en Utrecht, waar de kratjes in de avonduren worden gewisseld, blijft de ophaaltijd tussen 18.30 en 21.00 uur. Uiteraard houden onze chauffeurs zich aan de richtlijnen ten aanzien van de noodzakelijke hygiëne.

 

Blijft aanmelden bij Moeders voor Moeders gewoon mogelijk?

Het antwoord op deze vraag is JA! 

Aanmelden kan heel eenvoudig via het online formulier
Om de richtlijnen ten aanzien van het vermijden van sociale contacten op te volgen zal het intakegesprek met de informatrice van Moeders voor Moeders telefonisch plaatsvinden.

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen? Mail ons dan via info@moedersvoormoeders.nl of stel je vraag via het contactformulier.

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh