Cheeseworks 0043

Het team van informatrices

Zij bezoeken en informeren dagelijks de zwangere vrouwen die zich aanmelden voor Moeders voor Moeders.

Jolanda van Houten

Informatrice in de regio Woerden, Schoonhoven en omstreken

Jolanda N

Mijn baan bij Moeders voor voor Moeders is de allerleukste baan omdat

Het is de allerleukste baan omdat je met zoveel verschillende persoonlijkheden in gesprek komt. De rode draad is altijd dat het vrouwen zijn die heel graag iets voor een ander over hebben. Zij gunnen andere vrouwen ook het grote geluk van het krijgen van een kind. En ieder gesprek is voor mij daarom weer heel bijzonder.

De mooiste ervaring in mijn werk voor Moeders voor Moeders tot nu toe is

De mooiste ervaring in mijn werk als informatrice voor Moeders voor Moeders tot nu toe is het verhaal van een echtpaar die door middel van een eiceldonatie en een spermadonatie het geluk van het krijgen van een kind mogen meemaken. Voor de behandeling moesten zij naar het buitenland omdat dit in Nederland niet mogelijk is. Het verlangen naar een kind en het meemaken van een zwangerschap was zo groot dat zij daar alle tijd en energie heel graag voor over hadden.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan fitness, wandelen met of zonder onze trouwe viervoeter, koken en dan nieuwe recepten uitproberen, met een vriendin een dag naar een welness centrum en uitgebreid bijpraten, tuinieren samen met mijn man.

Geluk kun je delen!

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Aalten, Groenlo, Lichtenvoorde, Varsseveld… https://t.co/5kkrzN8VfN

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

Moeders voor Moeders heeft een #vacature voor een informatrice in regio Katwijk Zh. Het betreft een #freelance fu… https://t.co/8dDNeB3yFh

meer bijzondere verhalen
Gery N
Informatrice in de regio Apeldoorn en omgeving lees verhaal
Monique N
Informatrice in de regio Hengelo, Delden en Borne lees verhaal
Louise N
Informatrice in de regio Enschede lees verhaal