De Sara app

De Sara app van Moeders voor Moeders is speciaal ontwikkeld voor de zwangere vrouw. Een zwangerschap is een bijzondere periode. En dit wil je natuurlijk vastleggen! 

Neem jij deel aan Moeders voor Moeders? Dan ondersteunt de app je hierbij door je o.a. een reminder te sturen wanneer je de kratjes buiten moet zetten. Maar ook zonder deelname aan Moeders voor Moeders is deze app super leuk om te gebruiken! Zo volg je de groei van je kindje, krijg je handige tips en kun je deze bijzondere periode vastleggen in een persoonlijk zwangerschapsdagboek. Kortom: alles om jouw zwangerschap nét wat comfortabeler en leuker te maken.

Sara app
Sara app week 10

Je mooiste herinneringen in een persoonlijk zwangerschapsdagboek

Houd een persoonlijk zwangerschapsdagboek bij waarin je vragen beantwoordt en foto’s kunt uploaden van speciale momenten. Exporteer jouw dagboek naar een prachtig document, zodat de mooiste herinneringen van jouw zwangerschap voor altijd bewaard blijven! En wanneer je voor de 2e keer (of vaker) zwanger bent, kun je gewoon weer een nieuw dagboek bijhouden!

Ontdek het flipboekje

Maak je eigen flipboekje: door elke week een foto te maken van je groeiende buik, heb je na afloop een prachtig aandenken aan je zwangerschap. Leuk om nog eens terug te kijken! Bovendien ontvang je een reminder wanneer het tijd is voor een foto, zodat je dit niet vergeet!

Sara app flipboekje foto
Sara app checklist

Altijd en overal alles op een rijtje

Er komt veel bij kijken wanneer er een kindje op komst is. Met de handige checklist, inclusief reminders, weet je zeker dat je niets vergeet en helemaal bent voorbereid op de komst van jullie kindje.

'Verborgen' extra's!

Naast al deze leuke elementen, geniet je van nóg meer ‘verborgen’ extra’s. Zo ontvang je verschillende keren een melding hoeveel je kindje inmiddels is gegroeid, komen er feiten en fabels voorbij en sturen we je geluidjes waar jij en jouw kindje rustig van worden.

Vrouwen voor Vrouwen gezondheid
Sara app overzicht

Jouw eigen account

Door een account aan te maken, raak je nooit meer gegevens kwijt. Want ook als je een nieuwe telefoon hebt, kun je via je persoonlijke account gewoon verdergaan waar je gebleven bent.

Download de app

Wil jij ook de mooiste momenten van je zwangerschap vastleggen, leuke tips en weetjes ontvangen en een handige checklist bij de hand hebben? Download dan de Sara app in de App store of via Google Play. Via de app is het bovendien ook mogelijk om je aan te melden voor deelname aan Moeders voor Moeders.