Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Deel jouw verhaal

Bij Moeders voor Moeders gaat het om jou! Heb je een bijzonder verhaal?

deel je verhaal

Daisy

"Laat je niet weerhouden en steun Moeders voor Moeders!"

Daisy

Hoi, ik ben Daisy, 24 jaar, 8 jaar samen en bijna 1 jaar getrouwd met mijn man Johan.
3 jaar geleden besloten we graag een gezin te willen stichten. Vóór die tijd had ik een mirena spiraal. Na het verwijderen, nu 3 jaar terug, dachten en hoopten we binnen no time zwanger te worden. Dit liep echter totaal anders. Het duurde namelijk 3 jaar voor ik zwanger was. Helaas ging het in december mis. Ik had in eerste instantie niet eens door dat ik zwanger was, maar na een aantal weken overtijd te zijn deed ik toch maar een test en deze was ligt positief. Twee dagen later testte ik nogmaals en die sloeg negatief uit. Er werd ons verteld dat er sprake was van een vroege miskraam. Dat was natuurlijk heel erg jammer gezien we dit al zo lang wilden!

Men zegt dat je na een miskraam extra vruchtbaar bent en dat blijkt wel, want vandaag ben ik 7 weken in verwachting!! We hebben er nu alle vertrouwen in dat ons wondertje deze keer lekker blijft zitten! Gisteren was het nog wel even schrikken toen ik wakker werd en naar het toilet ging. Ik verloor namelijk wat bloed. Ik dacht: nee hé, niet weer!!  Ik belde direct mijn verloskundige en kon gelukkig meteen terecht. Eenmaal daar bleek er een vuiltje aan de lucht. Er was zelfs al een hartslag waar te nemen! Yes, dan zit het vaak wel pluis! Anyway, omdat ik het zelf zo moeilijk heb gehad met zwanger worden twijfelde ik geen moment en heb ik me direct opgegeven voor Moeders voor Moeders. Ik voel me daardoor nuttig voor mijn medemens en mocht ik in de toekomst zelf hulp nodig hebben bij het zwanger worden dan zou ik het ook zeer op prijs stellen, dat er vrouwen zijn die dit mogelijk maken!

Ik ben nu een week bezig met mijn urine opvangen en het stoort me totaal niet. Of ik nu in de wc plas of in de kan, ik ben blij dat ik zo helpen kan! Het was een super leuke, aardige vrouw die bij mij thuis de intake kwam doen. En wat helemaal niet had gehoeven, maar wat Moeders voor Moeders wel doet is nog een leuk presentje geven ook! Laat je dus niet weerhouden en steun Moeders voor Moeders! 

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@bobenhugo Ai, dat is inderdaad wat laat ;). Maar goed te horen dat het opgelost is. Ik wens je nog een fijne dag!

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@bobenhugo Hoi Inge, zou je ons een pb willen sturen met je adresgegevens? Dan zullen we er voor zorgen dat het kra… twitter.com/i/web/status/1…

meer bijzondere verhalen
'Samen sta je sterk!' lees het verhaal
Wat is de moeite nou eigenlijk? lees het verhaal
Ik heb mij opgegeven voor Moeders voor Moeders toen ik net 5 weken zwanger was. Het idee dat ik met mijn urine andere koppels kan helpen hun kinderwens in vervulling te laten gaan vond ik heel bevredi lees het verhaal