Helaas

Onze website www.moedersvoormoeders.nl is niet beschikbaar voor Internet Explorer versie 8 en lager

Om deze website te kunnen bekijken, adviseren we Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Firefox of Safari.

Om je aan te melden kun je gratis bellen met
0800-0228070 (bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur).

Winterpauze

Samen met jou nemen jaarlijks vele pril zwangere vrouwen deel aan Moeders voor Moeders om stellen met vruchtbaarheidsproblemen te helpen. De inzameling van urine verloopt dan ook succesvol. De vraag naar hCG is echter in de laatste jaren geleidelijk iets afgenomen waardoor de voorraad is opgelopen en een aanpassing noodzakelijk is. Om de voorraad weer in balans te brengen, dient de urine inzameling tijdelijk iets te worden teruggebracht. Om deze reden zal Moeders voor Moeders de urine inzameling in week 52 en week 1 (dat is van 24 december 2018 t/m 6 januari 2019) met een winterpauze onderbreken.

Winterpauze

Eén en ander betekent het volgende:

- Voor deelneemsters die de flessen wisselen op het huisadres:

 • In week 51 komt de chauffeur van Moeders voor Moeders op jouw vaste wisseldag alle kratten/flessen (zowel de volle als de lege) innemen en zal hij/zij geen nieuwe voor je achterlaten. De opvangkan hoef je niet klaar te zetten. Deze mag je bewaren.
 • In week 2 ontvang je van de chauffeur van Moeders voor Moeders op jouw vaste wisseldag weer lege flessen en kun je weer starten met urine sparen.
 • Vanaf week 3 zal de urine inzameling worden hervat en komt de chauffeur op jouw vaste wisseldag de volle flessen weer omwisselen voor lege.

- Voor deelneemsters die de flessen zelf wisselen bij een depot of alternatief adres:

 • In week 51 zal de chauffeur van Moeders voor Moeders alle kratten/flessen (zowel de volle als de lege) innemen en zet hij/zij geen nieuwe voor je klaar. Je hoeft dus geen krat mee terug te nemen. De opvangkan hoef je niet klaar te zetten. Deze mag je bewaren.

 • In week 3 staan er weer lege flessen voor je klaar 

 •  Vanaf week 4 komt de chauffeur de volle flessen weer omwisselen voor lege. Wat als …..?

 •  ….. je voorafgaand of aansluitend aan de winterpauze zelf met vakantie gaat/bent? 
  Wij vragen je om dit zo snel mogelijk aan ons door te geven zodat wij de chauffeur hiervan tijdig op de hoogte kunnen stellen. Je kunt dit doen door te bellen met ons gratis telefoonnummer 0800-0228070 of een mail te sturen naar info@moedersvoormoeders.nl. Je kunt ook inloggen op https://mijn.moedersvoormoeders.nl/ met de inloggegevens die je van ons per mail hebt ontvangen. Op deze pagina kun je vervolgens zelf de data aanvinken waarop je niet thuis bent.
 •  ….. jouw startdatum in de winterpauze valt?
  De chauffeur van Moeders voor Moeders komt voor de eerste keer lege flessen brengen in week 2.
  Ga je flessen wisselen op een alternatief adres of depot? Dan kun je in week 3 de lege flessen daar ophalen. De opvangkan(nen) ontvang je van de informatrice tijdens het inschrijfgesprek.
 •  ….. jouw laatste ophaaldatum in de winterpauze valt?
  Dit betekent dat in week 51 voor de laatste keer jouw volle flessen worden opgehaald en hiermee eindigt jouw deelname aan Moeders voor Moeders.
 •  ….. de flessen in week 51 per abuis niet zijn opgehaald?
  Wij vragen je om dit zo snel als mogelijk bij ons te melden via telefoon of e-mail. We maken dan een afspraak met je om de flessen alsnog voor de feestdagen bij je op te halen.


Bereikbaarheid Moeders voor Moeders tijdens de winterpauze
Tijdens de winterpauze (in de weken 52 en week 1) is Moeders voor Moeders bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur. Buiten deze openingstijden bestaat de mogelijkheid tot het inspreken van een voicemailbericht of kun je een email sturen naar info@moedersvoormoeders.nl. Wij zullen de eerstvolgende werkdag de ingekomen berichten verwerken en zo nodig contact opnemen.

Op 25 en 26 december 2018 en op 1 januari 2019 is ons kantoor gesloten.

E-mail nieuwsbrieven
De wekelijkse e-mail nieuwsbrief blijf je tijdens de winterpauze gewoon ontvangen. Wil je dit liever niet? Dan kun je je te allen tijde uitschrijven door middel van de link onderaan de nieuwsbrief.

Maak je gebruik van de Moeders voor Moeders app?
De notificaties die je ontvangt met betrekking tot het klaarzetten van de flessen worden niet automatisch aangepast. Wil je de notificaties tijdelijk stopzetten? Dan kun je dit zelf aanpassen bij de instellingen.

geluk kun je delen

pagina delen: Twitter Facebook Whatsapp

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@Martino_1988 Heel erg vervelend! Ik heb een melding gemaakt en er zal contact met jullie worden opgenomen. Excuses voor het ongemak! ^SH

Moeders voor Moeders @MoedersVMoeders

@Martino_1988 Wat vervelend dat de urine niet is opgehaald gisteren. Zou je ons een dm willen sturen met je adresge… twitter.com/i/web/status/1…