Geluk kun je delen

Moeders voor Moeders zamelt urine in van pril zwangere vrouwen, waaruit het hCG-hormoon wordt gewonnen. Dit hormoon wordt door farmaceutische bedrijven gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Als zwangere vrouw kun je dus andere vrouwen helpen om ook zwanger te worden. En daar zijn wij, en alle toekomstige moeders, jou super dankbaar voor!

play_btn
Moeders voor Moeders vrouwen
close_btn
close_btn

"Natuurlijk doe ik mee!"

Ik hoorde over Moeders voor Moeders tijdens het bezoek aan de verloskundige. Ik zei gelijk: ‘Stop maar, stop maar, natuurlijk doe ik mee. Waar kan ik mij aanmelden?’ Je kunt andere vrouwen helpen met dat te bereiken wat jou al gelukt is. Hoe bijzonder is dit!

lees het verhaal

"Ik weet hoe belangrijk een deelname is"

Zelf ben ik zwanger geworden dankzij IUI, waarbij ik ook gebruik heb gemaakt van hormoonspuiten met het hormoon dat in de urine zit die Moeders voor Moeders verzameld. Ik weet dus uit eigen ervaring hoe belangrijk een deelname kan zijn.

lees het verhaal

"Ik heb bij elke zwangerschap meegedaan"

Ik gun het andere vrouwen ook dat zij zwanger mogen raken en moeder mogen worden. Daarom heb ik bij elke zwangerschap meegedaan aan Moeders voor Moeders. Het is voor mij een kleine moeite, maar kan voor een ander heel veel opleveren.

lees het verhaal

Actuele nieuwsberichten

NMB No Date Jpg

Bezoek ons op de Negenmaandenbeurs

05 mei 2022

Van 11 tot en met 14 mei vindt de Negenmaandenbeurs weer plaats in de RAI te Amsterdam. Moeders voor Moeders is ook weer van de partij met een leuke beursactie!

lees meer

Doe mee en maak kans op een make-up pouch

01 mei 2022

We hebben weer een leuke actie bij Moeders voor Moeders. Als je mee gaat doen maak je namelijk automatisch kans op een pouche van All About the Base ter waarde van € 89,-. Een complete make-up set van 7 producten die zo, hop, je (luier)tas in gaat! Super handig. Een echte must-have dus.

lees meer
Pouche
close_btn
close_btn
app image

Hoera! Een nieuwe app

Met de gloednieuwe Moeders voor Moeders app haal je nóg meer uit je account! Zo is het flipboekje verbeterd, krijg je nog uitgebreider informatie over de groei van je kindje, is de checklist nu per week ingedeeld en zit de app boordevol verrassingen. Je kunt jouw dagboek nu zelfs laten afdrukken.
Is dat geen prachtig aandenken? Download vandaag nog de nieuwe app en ga aan de slag!

Met de gloednieuwe Moeders voor Moeders app haal je nóg meer uit je account! Download vandaag nog de nieuwe app en ga aan de slag!